Uitasem ce greu e un nou început. Indiferent că e nou pentru că e nou și nu ai mai trecut niciodată prin așa ceva, sau e nou pentru că o iei de la capăt, dar în alta parte.

Acesta din urmă este și cazul meu.Totul vine cu un set de griji și panici: “o să fie bine?”, “am făcut o alegere bună?”, “cum vor fi colegii?”, “o să mă obișnuiesc?”, “o să-mi placă?” etc.

Da, clar e mai ușor să treci peste emoții cu cât ești mai matur, dar chiar și așa…

Foarte repede a sosit 1 septembrie, prima zi oficială de școală. V-am privit pe voi, elevii. V-am privit de la distanță și am încercat să îmi dau seama daca locul meu este aici, lângă voi. În marea de baloane ce ne-a bucurat privirile, unul era al meu. Am înalțat și eu un balon și o dată cu el mi-am pus o dorință.

A doua zi am intrat la ore și m-am convins că locul meu chiar este aici. Mi-ati plăcut nemăsurat pentru că sunteți sinceri, spontani, inteligenți, politicoși, într-un cuvânt, speciali.

Înapoi la școală poate fi dificil și anevoios, dar cu siguranță este frumos.

Vă spuneam că mi-am pus o dorință. Cred cu tărie în ceea ce se spune: dacă îți dorești cu adevarat un lucru, atunci toate forțele Universului se unesc pentru a-l împlini.

Nu încetați să vă puneti dorințe, mici sau mari, în fiecare zi. Suntem alături de voi pentru a vă ajuta să le împliniți.