Te invităm să descoperi ce înseamnă Liceul Internațional Avenor printr-o serie de Q&A-uri cu elevi, profesori și oameni din echipa de management. Află de la Tudor – elev în clasa a 10-a și bursier Avenor – cum îl ajută Liceul Avenor să-și transforme pasiunea pentru mașini într-o carieră de viitor.

Avenor College: Cine ești tu, Tudor?

Tudor: Sunt un tânăr foarte ambițios și aspir să devin un antreprenor de succes, urmându-mi pasiunile și cunoscând oameni minunați pe parcursul acestei călătorii.

A.C.: Ce e important pentru tine?

T: Pentru mine este foarte important să mă asociez cu oameni de calitate și să îmi depășesc limitele pentru a deveni o persoană din ce în ce mai bună.

A.C.: Unde te vezi peste 5 ani?

T: Peste 5 ani mă văd studiind la una dintre cele mai bune facultăți de design industrial din lume, de unde îmi voi conduce businessul în domeniul auto. De asemenea, voi experimenta cu o varietate de internship-uri la companiile mari din această industrie.

A.C.: Când ai știut „ce vrei să faci când o să fii mare”?

T: Pasiunea mea pentru mașini există încă de când aveam 4 ani și citeam reviste cu mașini. De atunci, ea a tot crescut, iar îmbinată cu celelalte mari pasiuni ale mele, arta și designul, a creat jobul meu perfect. Designul auto. 

A.C.: De ce ai ales un liceu cu profil antreprenorial?

T: Am ales un liceu cu profil antreprenorial pentru că mă motivează să continui dezvoltarea ideilor mele și să eșuez, pentru a învață cât mai mult din greșelile mele cât mai devreme în viață. Prin urmare, când voi fi pus față în față cu astfel de provocări în viața de adult, voi avea un mare avantaj. În plus, mi-a demonstrat varietatea lucrurilor pe care le pot face și pasiunile pe care le pot dezvoltă în așa fel încât să creez un business potrivit cu persoana mea.