Login Părinți
 • Profesor învățământ primar/ învățător
Profesor învățământ primar/ învățător
Profesor învățământ primar/ învățător

Data angajării: Ianuarie 2020

Avenor College este o școală non-profit înființată cu 12 ani în urmă, cu o viziune unică: să integreze cele mai importante elemente din sistemul educațional internațional, păstrând o puternică influență românească pentru a contribui la dezvoltare echilibrată a copiilor. Elevii noștri vor fi astfel pregătiți pentru a avea succes oriunde în lume, dar motivați să-și aducă contribuția la ei acasă. Numele școlii Avenor face referire la viziunea noastră comună de a deveni „creatori de viitor”.

Echipa Avenor College a crescut organic, odată cu numărul de elevi la Grădiniță, Școală și Liceu. În prezent, avem 140 educatori, profesori şi colaboratori și suntem într-un proces de recrutare continuu. Căutăm profesioniști în educație care să ne împărtășească valorile și principiile pentru a deveni împreună creatori de viitor.

Elevii de la Școala primară și gimnazială parcurg programa românească în variantă îmbogățită cu elemente din curriculumul britanic. Echipa noastră educațională este formată din profesori români şi vorbitori nativi de engleză.

Responsabilități specifice postului de învățător la clasă:

 • susținerea activităților instructiv- educative;
 • pregătirea planificărilor, a planurilor de lecție şi a materialelor didactice aferente;
 • managementul clasei în activitățile desfășurate;

Cerinţe pentru postul de Profesor învățământ primar/ învățător:

 • studii de specialitate pentru a preda în învățămânul primar;
 • minimum 2 ani de experienţă (constituie avantaj experienţa într-o şcoală particulară sau internaţională);
 • cunoaşterea foarte bună a limbii engleze;
 • persoană deschisă spre nou, cu pasiune pentru educaţie, preocupată de pedagogia modernă;
 • cunoştinţe de operare pe calculator;

Oferim:

 • oportunitatea de a va perfecţiona neîncetat, prin traininguri de specialitate;
 • oportunitatea de a munci într-o echipă entuziastă, tanără, într-o şcoală modernă, cu colective reduse de elevi;
 • ocazia de a transforma o meserie într-o veritabilă profesie şi într-o carieră promiţătoare;
 • pachet salarial motivant.

Aplicare:

Vă rugăm să trimiteți pe adresa hr@avenor.ro CV-ul dvs. complet, care să includă și datele de contact (numere de telefon și adrese de e-mail) a trei foști angajatori pe care să-i putem contacta pentru verificarea referințelor. De asemenea, vă rugăm să trimiteți și o scrisoare de intenție, care să explice motivele pentru care doriți să lucrați la Avenor. 

Deoarece suntem o instituție de învățământ și luăm foarte în serios datoria noastră față de toți elevii școlii, procedura noastră de recrutare include verificarea referințelor din CV cu angajatorii anteriori, precum și solicitarea cazierului judiciar și a adeverinței de integritate.

Alinierea la GDPR:

Prin trimiterea CV-ului către adresele noastre de înregistrare vă manifestați ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastră doar în scopurile impuse prin legislația muncii. În conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, Avenor College prelucrează date cu caracter personal ale candidaților doar în scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activități pentru care există un temei legal.

Prin politica noastră internă de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, vă garantăm faptul că în cazul în care nu sunteți admiși pentru poziția pentru care ați aplicat, CV-urile dvs. vor fi păstrate în cele mai depline condiții de siguranță, pe o perioadă de 6 luni de la depunerea candidaturii.


Contact

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi-ne:

Avenor CollegeDepartamentul de resurse umane