Avenor College se extinde, începând cu septembrie 2015, cu liceul internaţional Avenor.

Astfel, centrul de învăţământ din zona de nord a Bucureştiului va putea oferi cicluri complete de învăţare, de la grădiniţă până la liceu.Preocuparea principală a echipei Avenor va fi pregătirea elevilor pentru următorul pas al vieţii, facultatea, prin predarea modulelor de business, enterprise şi community service ca materii obligatorii pentru toţi elevii.

Am ales curriculum international pentru liceul Avenor College deoarece acesta asigură elevilor accesul la cele mai relevante materii pentru opţiunile lor ulterioare de studii superioare, care vor putea fi atât pe filiera reală, cât şi umanistă la universităţi de top din lume, dar şi din România. Dincolo de zona strict academică, cursurile liceului nostru se vor îndrepta şi către dezvoltarea abilităţilor de business ale elevilor, precum: gândire antreprenorială, spirit de iniţiativă şi de implicare, luarea de decizii, crearea şi întreţinerea de relaţii personale şi profesionale.

După finalizarea cursurilor, diploma de absolvire a liceului le va oferi elevilor acces facil la universităţi din toată lumea.

Admiterea la liceul Avenor College va fi făcută pe baza de portofoliu. Acesta va trebui să cuprindă dovada unor rezultate academice foarte bune din ciclul gimnazial, dovada fluenţei în limba engleză (cel puţin First Certificate in English), alte rezultate care să ateste participarea şi rezultatele în alte activităţi extra-curriculare, voluntariat şi implicare socială.

Costul mediu pentru urmarea cursurilor de liceu va fi între 8.000 – 10.000 Euro/an, în funcţie de anul de studiu. De asemenea, va exista un sistem de burse pentru elevii care demonstrează că au un portofoliu personal atât cu rezultate academice excepţionale, dar mai ales cu realizări în zona activităţilor extra-curriculare.