Raportul anual al Avenor College pentru anul școlar 2014 - 2015

Publicăm anul acesta a patra ediție a raportului anual - un rezumat al realizărilor noastre și o proiecție a planurilor de viitor. Îl puteti citi accesând următorul link: Raport Anual Avenor 2014-2015

Veți găsi în el cifre, rezultate, statistici, grafice, concluzii, învățaturi dar mai ales amintiri despre un an școlar în care o echipă formată din peste 100 de angajați (profesori, educatori, manageri, personal administrativ) au avut grijă de peste 370 de copii de la grădiniță și școală. 

Valorile în care credem și în spiritul cărora îi creștem pe copiii noștri sunt: Responsabilitatea, Respectul, Solidaritatea, Autorealizarea. Acum, mai mult ca oricând întărirea acestor valori este esențială.

Noi, la Avenor College, suntem „creatori de viitor” dar prețuim prezentul și în tot ce facem dorim să-i dăm sens, rostul potrivit. Destinația contează, dar drumul compune viața. Dorim să-i vedem pe fiecare dintre absolvenții noștri la 18 ani spunând: „Am ajuns cu bine! Drumul a fost o plăcere, am învățat tot ce-mi trebuie și stiu ce am de făcut de acum încolo. Mulțumesc, dragi profesori de la Avenor College!”