Cine suntem - Identitatea Avenor College

Avenor College este o instituție de învățământ româno-britanic pentru elevi intre 2 și 18 ani, care urmărește dezvoltarea copiilor echilibrată, călăuzind responsabil fiecare dintre ei pe drumul propriu și ajutându-I să crească frumos, să învețe bine și să fie mândru de rezultatele lui. 

Unde vrem să ajungem - Viziunea Avenor College

La Avenor College, prin metode moderne de predare, vrem să creștem copii cu o personalitate armonioasă, încrezători în sine, motivați să obțină rezultate excelente, capabili să reacționeze creativ, adecvat și independent la situații de viață diverse.

Vrem ca școala noastră - educația copiilor, dezvoltarea profesorilor, relația cu părinții și mediul nostru fizic, de la campus la dotări -  să fie un reper pozitiv și progresist în învățământul preuniversitar din România, privat și de stat.

Cum vom ajunge acolo - Calea Avenor College

  • Călăuzind fiecare copil în siguranță pe calea proprie, cu ajutorul unor oameni deschiși și pasionați de educație și prin metode active de predare.
  • Construind un parteneriat în care părintii se implică alături de școală în educație.
  • Oferind un traseu preuniversitar complet, de la grădiniță la bacalaureat, îmbinând în mod armonios educația formală cu cea non-formală și transmițând metode de învățare eficace.
  • Identificând și dezvoltând zonele noastre de excelență. Ele aduc rezultate excepționale pentru profesorii și copiii școlii, în activitățile lor curriculare și extracurriculare.

În ce credem - Valorile Avenor College

Responsabilitatea. Ne asumăm implicațiile faptelor și deciziilor noastre. Ne ținem promisiunile și ne respectăm îndatoririle. Ne așteptăm la responsabilitate de la toți membrii comunității noastre, pentru că știm ca faptele noastre au consecințe dincolo de ziua de mâine.

Respectul. Pentru noi respectul înseamnă onestitate, corectitudine, bun-simț și toleranța. Suntem sinceri cu noi înșine și nu facem promisiuni pe care nu le putem onora. Credem că există reguli și principii. Respectăm părerile celorlalți.

Solidaritatea. Suntem o comunitate școlară, nu doar o școală. Încurajăm o relație onestă și caldă între toți membrii acesteia. Lucrăm în echipă. Solidaritatea noastră e una pro-activă: ne implicăm în proiectele noastre individuale si în cele ale școlii.

Autorealizare.  Suntem o școală cu performanțe pedagogice, rezultate academice și împliniri personale deosebite. Dar știm că pentru a obține așa ceva e nevoie de pasiune, dedicare și perseverență. Reflectam asupra modului în care actionam si reacționam pentru a ne corecta unde greșim și a continua în ceea ce facem bine.