La început de an, al 13-lea din istoria noastră, vă invităm să aflați mai multe despre 2019-2020 de la membri ai echipei noastre de leadership.

Directorul nostru Executiv, Diana Segărceanu, vorbește cu mândrie despre prima promoție de absolvenți ai liceului nostru, despre alumni și rezultatele excelente ale elevilor, dar și despre un nou început.

Anul acesta mă simt ca la 18 ani, am energia și entuziasmul unui tânăr la final de liceu. Este un sentiment extraordinar să parcurgi în mod real 12 ani de școala (din clasa pregătitoare până la clasa a 12-a). Sunt mândră că am absolvit (din nou) liceul – este aceeași emoție și împlinire de a te  simți un „om mare”.

Avenor a ajuns la maturitate, am împlinit 12 ani în același timp cu momentul în care au fost înmânate diplomele de absolvire primei promoții Avenor College. Ei sunt Class of 2019!

A fost o vară intensă, în care am așteptat cu emoție notele de la examenele Cambridge. M-am bucurat foarte tare să văd  cele mai bune rezultate de până acum și că elevii au primit pașaportul să ajungă la universitățile dorite, atât în străinătate (UK, Olanda), cât și în România.

Am sărbătorit cu absolvenții noștri – acum Alumni Avenor – pe 27 august, când au fost invitați la școală alături de primii noștri absolvenți ai clasei a 8-a (Class of 2015) – pe vremea când încă nu ne gândeam la
continuarea cu liceul.

Întâlnirea noastră a fost acompaniată de mâncare gustoasă în Avenor Living, noua noastră cafeteria modernizată.

Pe 2 septembrie, am eliberat 600 de baloane ale școlarilor și liceenilor care au început împreună un nou an școlar, al 13-lea de existență. La Grădinița de la Arcul de Triumf, o arcadă cu baloane multicolore i-a întâmpina pe prichideii Avenorieni.

În numele a peste 100 de profesori, vă urez din toată inima mea de absolvent Avenor: Welcome back to School!”