Învățarea online

Considerăm momentul actual ca fiind unul care deschide noi orizonturi în educație, unul în care învățarea transcende pereții unei săli de clasă, în care elevii sunt conectați cu învățarea în diferite moduri flexibile, în funcție de interesele și particularitățile lor. 

Ne-am dezvoltat și adaptat pedagogia în conformitate cu cele mai noi cercetări și tehnologii, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor elevilor, indiferent dacă sunt prezenți fizic la școală sau sunt acasă, accesând învățarea sincron sau asincron.

Scopul nostru este să continuăm să oferim o educație eficientă și relevantă elevilor noștri, având permanent în vederea aceste domenii esențiale.

Conectare
Colaborare
Provocarea intelectuală
Diferențierea
Evaluare

La Avenor, suntem cu toții conștienți de faptul că predarea în lecții obișnuite, față în față, nu poate fi reprodusă pur și simplu prin învățarea la distanță – în special interacțiunile sociale și relațiile speciale dintre profesori și elevi. Planul nostru de învățare online ia în considerare nevoile elevilor noștri pentru fiecare ciclu de școlarizare în parte și se actualizează în permanență folosind resurse specifice pentru fiecare materie.

Rulează videoul

Cum folosim tehnologia

În modelul nostru hibrid, tehnologia s-a transformat dintr-un mediu pentru transmiterea de informații într-un instrument pentru conectare, colaborare și construirea învățării.
Atunci când dispozitivele sunt folosite în timpul orei de curs, ele nu înlocuiesc sarcinile de lucru ce pot fi realizate la fel de bine offline – ele sunt utilizate pentru sarcini în care tehnologia îmbunătățește învățarea și oferă provocări, diferențieri sau personalizări adecvate. Folosirea tehnologiei creează noi oportunități pentru elevi, le oferă libertatea de alegere și îi responsabilizează, promovează gândirea independentă și crește motivația.

Rulează videoul
Rulează videoul

Bune practici în școala la distanță

Resurse pentru profesori

Profesorii noștri sunt dornici să împărtășească resursele și experiența de predare online și colegilor din alte școli, pentru a putea construi împreună pentru elevii noștri, adulții de mâine, o lume cu cetățeni mai bine educați. Subiectele atelierelor susținute de profesorii noștri variază de la utilizarea aplicației Zoom și Google Classroom, la soluții practice pentru adaptarea la predarea online, îmbunătățirea relației dintre profesori și elevi, evaluarea formativă și promovarea gândirii critice.

Cum ne putem adapta la învățarea online

Pentru părinți Pentru elevi