Ahmet Salgur

Profesor de Chimie (IGCSE și A-Level)

Am absolvit Facultatea de Chimie din cadrul Universității Tehnice din Orientul Mijlociu (Middle East Technical University) din Ankara, Turcia. Am fost profesor și lector universitar în numeroase instituții educaționale. Am absolvit Masterul în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației la Universitatea București.

După mulți ani la catedră, mi-am format o idee clară despre importanța înțelegerii societăților și mediilor de proveniență ale elevilor în ghidarea acestora spre succes. Din acest motiv, am decis să îmi aprofundez studiile în Sociologie și mi-am dat Doctoratul în acest domeniu în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, la Universitatea București.

Am acumulat mulți ani de experiență ca profesor în medii internaționale, mentor, lector și administrator educațional în școli din diferite țări ale lumii. În domeniul cercetării, am publicat lucrări și articole axate pe educație, comunicare, perspective internaționale și multiculturalism. Sunt, de asemenea, autorul volumului “Education for Democratic Citizenship and World Citizenship” și unul dintre editorii “World Journal of Education”.

În calitate de profesor de Chimie la Avenor, misiunea mea este de a-mi împărtăși experiențele educaționale cu elevii mei, pentru a le insuflă încrederea de sine necesară studiului științei și al chimiei.