Anca Ciurea

Psiholog / Consilier școlar

Am absolvit Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie în 2007 și de atunci am lucrat cu copii de toate vârstele. După terminarea facultății, am început pregătirea în Psihoterapia Adleriană timp de trei ani și jumătate, am urmat un program de masterat de doi ani în domeniul Psihologiei Resurselor Umane și diferite cursuri de formare în țară și în străinătate, cu profesori din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Israel , Elveția, Germania, Olanda și Irlanda.

Am început cariera într-o școală gimnazială, unde am lucrat timp de câțiva ani ca psiholog școlar. Pentru că am vrut să cunosc copiii preșcolari, am decis să schimb locul de muncă și am lucrat un an la Mind Lab ca profesor, în principal cu preșcolari. În acest timp am devenit un psiholog educațional autonom și am acumulat o experiență de 13 ani în lucrul cu copiii.

Lucrul cu copiii îmi dă o mare satisfacție și cred cu tărie că atunci când îți place ceea ce faci, poți să îți atingi obiectivele. În munca mea încerc să îi sprijin pe copii să deprindă abilități care îi pot ajuta să își aducă propria contribuție în societate și să se simtă apreciați și importanți.

M-am alăturat echipei Avenor în urmă cu opt ani. Aici am plăcerea de a ajuta copiii să se descopere și să identifice resurse pentru a-și accesa abilitățile de rezolvare a eventualelor dificultăți întâmpinate.