Andreea Geamănu

Profesor de Arte

Sunt absolventă a Universității Naționale de Arte București, secția Arte Grafice, și absolventă cu studii masterale a aceleiași facultăți, secția Grafică- Gravură. Pasiunea pentru învățământ au venit natural încă din timpul studiilor de licență, iar la finalizarea acestora am ales drumul în carieră. Am fost recrutată în cadrul asociației Teach for Romania și am predat sub îndrumarea lor timp de doi ani în școli din medii defavorizate din județul Ilfov, ca profesor de arte plastice. Experiența a fost una extrem de provocatoare, dar și frumoasă și plină de surprize plăcute, oferindu-mi o bază solidă pentru startul în cariera mea didactică.

Pe plan personal-artistic, mă consider un artist la început de drum, cu multe lucruri de învățat în continuare, dar cu o bază solidă și experiențe promițătoare și mai ales cu multe lucruri de spus. Sunt membru al Clubului Ilustratorilor Români, am expus lucrări personale în expoziții atât în țară cât și în străinătate și creez constant din dorința de a transmite vizual păreri, experiențe, ganduri și sentimente.

2021 este pentru mine al treilea an în familia Avenor. Îmi doresc să le transmit elevilor din pasiunea mea pentru artă și să facem lucruri frumoase împreună.