Azkawening

Profesor de Limba engleză

Aveam 19 ani când am făcut primele cursuri de limba engleză, în timpul studiilor de licență. Am studiat Relații Internaționale, dar am fost mereu convinsă în sinea mea că voi deveni profesor de engleză de fapt.

Când m-am mutat în România în 2015, am început să predau intensiv limba engleză. Am început cu o tabără de vară și am descoperit că îmi plac foarte mult copiii. Îmi imaginam că sunt de vârsta lor – lumea este un loc mare! Vreau să îi ajut să descopere mai mult din lumea în care trăim, să-și testeze limitele și să-și construiască personalitatea. Taberele de vară mă duc și pe munți și în alte locuri interesante din România la care altfel nu aș fi avut acces și care mi-au hrănit dragostea pentru natură. Am susținut ateliere cu copii pe subiecte de mediu și culturi ale lumnii și aș dori să continui acest lucru la Avenor. Predarea limbii engleze copiilor din România a fost o experiență foarte plăcută.

Aș dori să le împărtășesc cunoștințele mele copiilor și să îi ajut să învețe în moduri cât mai diferite. Mă bucur să fac parte din echipa Avenor College și doresc să contribui cu întregul meu potențial.