Benjamin Stolborg

Profesor de matematică

După ce am absolvit Informatica la Universitatea Westminster, am avut norocul să obțin un post de profesor voluntar într-o școală din Teritoriile de Nord-Vest ale Canadei. Aici am descoperit cât de mult îmi place să predau și, la întoarcerea în Marea Britanie, mi-am finalizat studiile și am obținut Post Graduate Certificate in Education de la Chichester University.

Am avut norocul să obțin o gamă largă de roluri didactice și de conducere de-a lungul carierei mele, atât la școli din sectorul privat, cât și din sectorul public, iar din 2010 locuiesc în Isle of Wight, Marea Britanie. După ce am făcut o pauză în cariera de profesor în 2017, am înființat o companie de consultanță educațională care a lucrat cu școlile la dezvoltarea și implementarea proiectelor educaționale, înainte de a reveni la catedră în 2019.

După ce am vizitat Bucureștiul de mai multe ori în ultimul an, sunt foarte încântat să mă alătur echipei Avenor și aștept cu nerăbdare șansa de a mă implica în numeroasele oportunități educaționale și extracurriculare oferite de această școală.