Dharmesh Chohan

Profesor de Science

După ce am obținut licența în biochimie de la Universitatea din Bristol, am creat și condus propria afacere. Această aventură prolifică mi-a permis să călătoresc intens și să iau o pauză de la educația formală.

În 2007, am decis să-mi continui cariera într-o zonă care să-mi aducă mai multă împlinire personală și emoțională. Am obținut statutul de profesor calificat de la Universitatea Loughborough și de atunci ghidez pașii elevilor.

Începutul carierei mele în educație m-a purtat prin diferite școli din Marea Britanie, unde am predat la clase în care copiii aveau și 15 naționalități diferite. Această expunere la comunitatea internațională mi-a alimentat dorința de a lucra în străinătate.

După ce am primit oportunități importante din întreaga lume, am decis să accept o ofertă de a ajuta la formarea unui departament de Science la o școală internațională din Bolivia. Rolul meu mi-a permis, de asemenea, să lucrez alături de Consulatul britanic, ajutând cetățenii britanici. După patru ani de succes în Santa Cruz, Bolivia, am luat decizia de a reveni în Marea Britanie. Aici am continuat să vin în ajutorul comunității în care m-am născut și am crescut. În paralel cu munca mea, am obținut o diplomă de masterat în educație internațională, dar și certificarea de consilier și formator MBCT de la Universitatea din Oxford.

Avenor College este cel mai recent capitol al carierei mele. Cred că experiențele vaste și variate pe care le-am acumulat mă vor ajuta să îndrum și să modelez viitorul elevilor noștri. Obiectivul meu este de mă asigura că cei aflați sub tutela mea nu numai că vor avea competențe științifice, ci vor deveni adevărați cetățeni ai lumii, care pot continua să aducă o contribuție pozitivă în orice mediu aleg să trăiască.