Joseph Mattocks

Profesor de Science

Am terminat de curând pregătirea necesară pentru a deveni profesor la două școli liceale din sud-vestul Angliei. Am ales să devin profesor deoarece este o carieră proactivă, cu multe satisfacții, care are un impact tangibil asupra vieții tinerilor.

Am fost interesat de acest parcurs profesional încă din facultate, asumându-mi roluri de mentorat și de predare în timpul studiilor de licență în biologie la Universitatea din Southampton (Marea Britanie). După ce am obținut masteratul în Danemarca și Austria și am lucrat un an pentru o companie agrochimică, am decis să mă îndrept spre o carieră în domeniul educației.
Sunt foarte încântat că îmi continui călătoria didactică la Avenor College și de-abia aștept să cunosc elevii și membrii echipei. În plus, sunt foarte nerăbdător să mă implic în fantasticele activități co-curriculare oferite de școală, deoarece am experimentat direct modul în care cluburile pot contribui la completarea educației.

Secolul 21 ne aduce provocări noi și complexe, pentru care elevii au nevoie de o înțelegere complexă a științelor și a modului în care acestea se raportează la alte domenii. Prin urmare, sper că îi pot inspira pe elevii de la Avenor să privească științele cu aceeași pasiune ca mine.