Josip Kličinović

Profesor de matematică

Am absolvit programul de masterat în Informatică și Matematică al Universității din Zagreb, Croația, și am obținut o triplă specializare (matematică, informatică și educație). Ulterior, am lucrat în mai multe școli, inclusiv într-o școală vocațională și un liceu specializat în matematică și informatică, care este și un centru internațional de examinare Cambridge, unde am pregătit elevi pentru examene de matematică la diferite niveluri.

Sunt candidat la doctorat în domeniul științelor educației și dețin expertiză internațională în evaluare, care este și domeniul principal de cercetare pentru doctoratul meu.

Sunt, de asemenea, autor al noului curriculum croat de matematică, autor al mai multor manuale și a numeroase materiale digitale realizate pentru platforma online de matematică GeoGebra. De asemenea, fac parte din echipa de mentori pentru implementarea unui nou curriculum (chiar și atunci când sunt în străinătate) și împărtășesc cu plăcere cunoștințele mele colegilor mei.

Filosofia mea de predarea se bazează pe interacțiunea cu elevii, îi întreb mereu „de ce” și să le ofer feedback adecvat, ceea ce este crucial în dezvoltarea cunoștințelor și a experienței de învățare.

Când am vizitat Avenor, am realizat că este o școală care are grijă de elevii săi. Nu numai din punct de vedere academic, ci și prin atenția pe care o acordă dezvoltării personale. Asta m-a atras la Avenor și sunt foarte fericit că fac parte din această echipă.