Kevin Dean

Profesor de Science

Salut. Numele meu este Kevin Dean și sunt profesor de Science și voi susține, de asemenea, predarea și învățarea acestei materii pentru toți elevii școlii. Mi-am obținut licența cu mulți, mulți ani în urmă, în Chimie biologică la Universitatea Essex din Marea Britanie, înainte de a continua să studiez un doctorat la King’s College London, investigând proteinele găsite în înțepăturile de albine. Apoi am lucrat la Universitatea Brunel și la Southampton University, studiind descompunerea oaselor la femeile în vârstă la prima și biochimia vederii la cea de-a doua.

Am descoperit că profesoratul mi-a adus multă satisfacție și împlinire personală, astfel că am făcut trecerea de la rolul de cercetător la cel de profesor și am petrecut ultimii douăzeci și patru de ani lucrând în patru școli diferite din sectorul de stat din Marea Britanie, din Hampshire, Isle of Wight și Essex. În această perioadă, am fost coordonator de an, lider al departamentului de Science, coordonator al echipei educaționale de Science și director adjunct responsabil cu învățarea și predarea, apoi pentru Sixth Form.

Scriind această descriere și reflectând asupra carierei mele, două lucruri au ieșit în evidență. Unul este că sunt clar, foarte, foarte bătrân. Și în al doilea rând, am avut onoarea și privilegiul de a lucra cu atâția tineri talentați, creativi, energici și care m-au inspirat. Aceste interacțiuni mă motivează și mă mențin tânăr și entuziast.

Acesta este motivul pentru care sunt atât de încântat să lucrez la Avenor College, să mă întâlnesc și să lucrez cu și mai mulți elevi excepționali, într-o atmosferă pozitivă și deschisă.