Laura Băjenaru

Profesor de Science
Diriginte 10 delta

Am absolvit Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor din cadrul Universității Politehnica București și am obținut Masteratul în Biofizică și Biotehnologie Celulară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București. Am finalizat studiile doctorale în anul 2015, în cadrul Universității Politehnica București. Rezultate științifice rezultate în urmă studiilor doctorale au fost publicate în reviste internaționale cu un impact mare pentru domeniul de expertiză.

Fiind cercetător, consider necesară și extrem de importantă implicarea comunității științifice în educație. Prin urmare, în anul 2012 am acceptat provocarea de a preda Chimia în programe A-level și IGCSE precum și Science pentru KS3.

Consider că scopul unui profesor este să inspire elevii precum și să le aducă în atenție importanța abordării interdisciplinare și a eticii științifice. Este, de asemenea, important pentru un elev să obțină performanță prin consecvență, fiind pregătiți să accepte provocări științifice. Cred în abordarea Growth Mindset în sala de clasa și la adaptarea metodelor pedagogice prin provocarea elevilor să găsească soluții la problemele actuale ale vieții.