Marana Matei

Profesor de Psihologie

Sunt Marana Matei, profesor de psihologie și psiholog-psihoterapeut, specializată în lucrul cu copii și adolescenți și vom studia psihologia împreună.
Studiile mele m-au purtat în Marea Britanie la University College London, una dintre universitățile de referință în domeniul psihologiei, unde am rezonat cu valorile lor: excelență, rigurozitate științifică și diversitate.
Experiența a fost una foarte bogată și mi-a oferit o perspectivă asupra experiențelor și mediului academic cu care se vor întâlni și o parte dintre elevii mei.
Viața unui psiholog are o componentă constantă de auto-perfecționare și învățare continuă, astfel că am urmat două programe de Master în paralel, în Neurobiologie și Psihologie Clinică.
Am început să lucrez cu copii și adolescenți din 2010, ajutându-i să își găsească resursele interioare și abilitățile necesare pentru a-și îndeplini obiectivele și a-și depăși obstacolele.
Este o misiune care aduce enorme satisfacții personale și profesionale, și sunt recunoscătoare că pot avea acest rol în viața lor. La Avenor continui în postura de coach, dar de data această pe partea educațională.
Curiozitatea, provocările profesionale și experiența practică în acest domeniu mă ajută să pot transfera elevilor mei atât mindset-ul cât și părțile “hard” ale psihologiei, metodologiilor științifice și teoriilor despre minte, personalitate, și dezvoltarea umană.
Mă bucură foarte mult că pot fi alături de elevi cu un parcurs similar cu al meu și abia aștept să facem schimb de idei și cunoștințe despre psihologie. Îmi doresc ca ei să continue apoi să studieze în elitele academice, unde pașii pe care i-am făcut împreună le deschid calea spre ceea ce își doresc și ei să devină.
Tolba de cunoștiinte, răbdarea și atitudinea mea pozitivă le stau la dispoziție. Știu că impreună vom crea și vom descoperi frumusețea psihologiei aducându-ne mai aproape de propriul potențial.