Paul Barrie

Coordonator Gimnaziu și Liceu

Călătoria mea către Avenor și București a fost variată și interesantă, trecând printr-o serie de țări, culturi și roluri de conducere prin diferite locuri din lume. Pasiunea mea de a învăța, de a preda și de a lucra cu tineri a fost sporită de oportunitățile pe care le-am avut în cariera mea în educația internațională și cred că următoarea etapă de la Avenor College reprezintă o provocare interesantă, într-un mediu școlar în care toată lumea își dorește să co-creeze cel mai bun viitor pentru copiii noștri.

Alături de fiul meu, care va merge la grădiniță la Avenor, și de soția mea, vom începe o nouă aventură în România, după doi ani și jumătate petrecuți la Rio de Janeiro. Așteptăm cu nerăbdare să explorăm țara și să întâlnim oameni noi, precum și să aflăm mai multe despre cultură și limbă. Din călătoriile anterioare la București și o vizită recentă la Avenor, știu că vom fi întâmpinați cu multă căldură de membrii comunității, chiar dacă clima este ușor diferită de cea din Brazilia!

Pentru că suntem o familie internațională (britanico-italiană), vorbim mai multe limbi străine și înțelegem importanța limbii și culturii în educație. Combinarea programelor de învățământ românești și internaționale este un aspect provocator și fascinant al curriculumului Avenor la dezvoltarea căruia îmi doresc să-mi aduc contribuția.

Cariera mea m-a dus din Marea Britanie la Cairo, de la Istanbul la Milano și, acum, de la Rio la București. Rolurile pe care le-am avut în școlile excelente în care am lucrat au variat de la șef de departament până la posturi de senior management, inclusiv adjunct și coordonator al Senior School. Pasiunea mea continuă să fie predarea și învățarea, dezvoltarea elevilor în interiorul și în afara sălii de clasă și susținerea lor pentru a-și atinge potențialul în toate domeniile, alături de coordonarea echipelor de profesori pentru obținerea unor rezultate excelente în tot ceea ce facem.

Ne aflăm într-o etapă fascinantă în dezvoltarea Avenor College, în special pentru gimnaziu și liceu, și sunt foarte încântat că fac parte din acest proiect, susținut de o echipă remarcabilă de profesioniști și de elevi ambițioși.