Silvia Pestrițu

Profesor de matematică
Diriginte clasa a 7-a alfa

Școala este un element esențial în viețile tuturor. Ea ne cultivă mintea pentru ca noi să ne dezvoltăm talentele și să ne cunoaștem vocația.

Încă din copilărie mi-am dorit să devin profesor. Pasiunea pentru matematică a început în școala gimnazială, unde am avut prilejul să cunosc profesori excepționali care m-au îndrumat spre această carieră. Nu am încetat niciodată să cred în visul meu și am urmat toate etapele necesare pentru a-l transforma în realitate.

Am absolvit Facultatea de Matematică și Informatică la Universitatea din București în anul 2011, urmând apoi Masteratul cu specializarea Matematici Aplicate în Finanțe, Asigurări și Biostatistică.

Debutul profesional a început la Școala Gimnazială nr .149 din București, unde am fost profesor de Matematică și diriginte. În anul 2016, m-am alăturat echipei Avenor ca profesor de Matematică pentru ciclul gimnazial. Pe parcursul celor patru ani de activitate, am avut prilejul să particip la cursuri de perfecționare, să organizez numeroase activități școlare și extrașcolare, să pregătesc elevii pentru concursuri și examene naționale. În anul 2014 am obținut definitivatul în învățământ.

Sunt o persoană veselă, optimistă, creativă și dedicată muncii sale. Profesia mea îmi aduce mari satisfacții. Iubesc copiii, ei reprezintă o sursă inepuizabilă de energie, creativitate și inventivitate.

În anul școlar 2020-2021, pentru al cincilea an consecutiv, mă alătur echipei Avenor cu bucurie și entuziasm. Vreau ca acest an școlar să ne aducă multe realizări de care să ne bucurăm. Le doresc succes tuturor elevilor și colegilor mei!

Câți ani are copilul tău?