Sorina Zavalan

Curriculum Manager
Manager de curriculum școlar

Sunt absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Litere, programul de studii Asistenţă managerială şi secretariat (2008) şi a programului de master din cadrul Facultăţii de Administraţie şi Afaceri Administrarea relaţiilor publice şi asistenţă managerială (2010).

Sunt o persoană energică, ambiţioasă, serioasă şi conştiincioasă. Am o experienţă de peste 13 ani în activitatea administrativă şi de secretariat, experienţă câştigată la vechiul loc de muncă din cadrul secretariatului Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti, dar şi în cadrul școlii Avenor. Mediul de lucru în care am avut prilejul să mă dezvolt, oamenii deosebiţi pe care i-am cunoscut, precum şi situaţiile dificile cu care m-am confruntat m-au ajutat să devin o persoană capabilă să lucreze în condiţii de stres, să interacţioneze cu publicul şi să lucreze în echipă.

Lucrez deja de peste 8 ani la Avenor College şi pot spune că nu regret decizia luată de a veni la această școală. Pe parcursul celor 8 ani am ocupat diverse poziții în interiorul școlii trecând de la poziția de Secretar Școlar la cea de Asistent Manager și mai apoi la cea de Curriculum Manager. În prezent, am responsabilitatea finală pentru construirea orarului școlii, gestionarea generală a sistemului Engage – MIS (sistemul informațional de management al școlii) și supraveghez administrativ activitățile co-curriculare (cluburi). De asemenea, sunt secretarul echipei de Senior Management a școlii.

Pe parcursul timpului petrecut alături de echipa Avenor, am întâlnit oameni profesionişti, amabili şi dornici de a pune în aplicare cât mai bine moto-ul şcolii: Avenor College – creatori de viitor. Mă bucur că fac parte din echipa Avenor și că împreună putem co-crea cel mai bun viitor posibil pentru fiecare membru al comunității noastre.