Vasilica Șandru

Profesor-asistent învățământ primar ciclul primar mare

Mi-am început formarea în domeniul Științelor Educației la Universitatea „Ovidius” din Constanța în anul 2016 iar în 2019 am absolvit specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. În prezent îmi continui studiile la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației la Masteratul Învățare, inovare și coaching în educație.

Am ales să urmez cariera didactică deoarece mă consider un om pasionat de arta predării, implicat în formarea și dezvoltarea celorlalți, eficient și meticulos în proiectarea și implementarea strategiilor de învățare, optimist și adept al schimbărilor și inovării.

Pasionată de psihologie, dezvoltare personală, coaching, pedagogie, educație și blogging, doresc să împărtășesc elevilor cunoștințele pe care le-am asimilat în cadrul cursurilor de formare parcurse de-a lungul timpului.

Dorința de a contribui la formarea unei societăți mai bune în viitor și a unui mediu școlar mai bine pregătit din toate punctele de vedere sunt printre motivațiile care m-au adus la Avenor College. Mă alătur cu entuziasm acestei echipe de profesioniști în învățare și îmi propun să aplic strategii de coaching în educație pentru eficientizarea procesului de predare-învățare-evaluare împreună cu profesorii alături de care voi lucra în calitate de asistent învățământ primar.

Câți ani are copilul tău?