Victoria Foster

Profesor de Drama și Educație Fizică

Bună! Eu sunt Miss Tori. M-am mutat aici din Manchester, Marea Britanie, dar m-am născut și am crescut în Oxfordshire.

Am început să predau în urmă cu nouă ani, într-o serie de școli din Marea Britanie. Am predat engleză, muzică, activități în aer liber și sport. În timpul vacanțelor de vară din ultimii patru ani, am venit în România pentru a preda limba engleză la o tabără de vară. Aceste experiențe minunate m-au determinat să iau decizia de a veni în România pentru a preda permanent.

M-am mutat în România nu doar pentru că-mi plac foarte mult țara, mâncărurile uimitoare și oamenii minunați, ci și deoarece copiii conștiincioși și inteligenți de aici mă inspiră și îmi place foarte mult să le fiu profesor.

Îmi place muzica, îmi place să cânt și să bat la tobe. Îmi place sportul, îmi place dansul – în special streetdance și hip-hop. Sunt foarte bucuroasă că aici îmi pot folosi pasiunile și abilitățile și le pot transmite și copiilor la cluburile extra curriculare pe care le susțin.

Mi-a făcut mare plăcere să predau la Avenor College până acum și sper ca în continuare copiii să țină pasul cu pasiunea pe care o am pentru a-i învăța lucruri noi și cu energia și entuziasmul pe care îl voi aduce în următorii ani.