Cambridge International Examinations

Suntem un liceu internațional acreditat Cambridge, autorizat să organizeze examene IGCSE și A level.

Cambridge IGCSE este cea mai populară instituție internațională din domeniul educației pentru copiii cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Este recunoscută de marile universităţi din întreaga lume, de angajatori la nivel mondial și este un pașaport internațional către dezvoltare și succes. Înfiinţat cu mai bine de 25 de ani în urmă, acest program este testat și apreciat de școli din întreaga lume. Programa Cambridge IGCSE oferă o varietate de oportunităţi pentru elevii cu o gamă largă de abilități, inclusiv celor a căror limbă maternă nu este limba engleză.

cambridge International Examinations

 

Cambridge English Language Assessment

Avenor College pregătește elevii săi pentru susținerea examenelor Cambridge, acest examen reprezentând cel mai înalt nivel de cunoaștere a limbii engleze.

Cambridge English Language Assessment Exam Preparation Centre 2014

 

Addvantage Partnership Programme

Avenor College este membru al programului Addvantage Partnership. Școala noastră organizează anual testarea Cambridge (ESOL- English for Speakers of Other Languages) în parteneriat cu Consiliul Britanic. 

gold member

Addvantage

The Common Ground Collaborative

Common Ground Collaborative (CGC) este o rețea globală de inovatori, educatori și parteneri care împărtășesc principii comune. Avenor College s-a alăturat CGC în 2016 și este unul dintre partenerii fondatori ai rețelei. 

 CGC diploma

ECIS

Avenor College este membră a Consiliului European al Școlilor Internaționale (ECIS). ECIS promovează și susține idealurile și bunele practici ale școlilor internaționale. ECIS este o organizație globală care oferă membrilor săi - școli internaționale, organizații educaționale și persoane fizice - sprijin pentru dezvoltarea oportunităților profesionale.

 

ARACIP

Grădinița Avenor, Școala Primară și Gimnaziul sunt acreditate de către Ministerul Educației Naționale

ordin

ordin

ordin schimbare nume