Liceul Internațional Avenor oferă burse de studiu

În acest an, poți intra într-o elită de elevi excepționali care primește o bursă de studiu (al cărei cuantum variază între 25% și 100% din taxa de școlarizare) la Liceul Internațional Avenor pentru perioada 2018 - 2022. Odată intrat în acest program de burse, ai acces la un învățământ modern orientat spre viitor, la o programă internațională și la șansa de a te înscrie la universități de top din întreaga lume.

Dacă ești în clasa a 8-a (sau echivalentul)/Year 9 în orice instituție educațională, înveți bine, ești implicat în activități extrașcolare și ai un comportament etic exemplar, poți obține o bursă de studiu în cadrul Liceului Internațional Avenor, acreditat Cambridge. Elevii trebuie să fi împlinit vârsta de 14 ani până la 1 septembrie 2018.

Poți beneficia de această bursă pe tot parcursul celor 4 ani de liceu, cu condiția să îți menții an de an nivelul academic și comportamental pentru care ai primit bursa.

Printr-un program riguros în clasele a 9-a şi a 10-a, bursa te va ajuta să te pregătești pentru obținerea International  General Certificate of Education (IGCSE), cea mai populară calificare internațională din lume pentru tinerii cu vârste între 14 şi 16 ani acordată de Cambridge International Examinations. Calificarea este recunoscută de universităţi de top și angajatori la nivel mondial și este un pașaport internațional către dezvoltare și succes. Dacă obții note mari la IGCSE, poți progresa în clasele a 11-a și a 12-a către certificările Cambridge International Advanced Levels – care îți vor înlesni accesul la universități din întreaga lume.

Dacă ești interesat de bursele oferite de Liceul Internațional Avenor, te invităm la un interviu alături de părinți sau de reprezentanții legali. Îți vom răspunde la toate întrebările. Programează-te la interviu sunând la 0737 043 480 sau trimițând un e-mail către raluca.tarcea@avenor.ro. Persoana de contact este Raluca Tarcea, Manager de Comunicare și Admitere.

Pentru a ne asigura că bursele Liceului Internațional Avenor răsplătesc pe cei mai merituoși elevi, vom selecta aplicanții pe baza unui proces de selecție care include o discuție cu Directorul Liceului, o evaluare scrisă la Matematică și la Limba engleză, portofoliul aplicantului la bursă și completarea unui chestionar de către părinţi.

Școala își rezervă dreptul de a hotărî să nu atribuie toate bursele. Bursele nu includ mesele, rechizitele, transportul, taxele de examene sau taxele opționale extracurriculare.

Aflați criteriile de acordare a burselor pentru Liceul Internațional Avenor aici: http://goo.gl/mUFYuO

Formularul de aplicare pentru bursă: http://www.avenor.ro/formulare/burse/