Bursele Avenor

Programul de burse Avenor College oferă în fiecare an burse pentru gimnaziu și liceu care acoperă între 25% și 100% din taxa de școlarizare. Bursele se acordă până la finalizarea ciclului actual de învățământ, sub condiția respectării clauzelor contractului de bursă.

Regăsiți mai jos mai multe informații despre acordarea burselor, criterii, înscriere și calendarul programului pentru anul școlar 2021-2022 adresat elevilor din afara comunității Avenor.

Bursierul Avenor demonstrează rezultate academice și co-curriculare excepționale, este un model de comportament, are o atitudine proactivă față de învățare, participă în mod activ la evenimentele școlii, este un bun coleg și prieten. Pentru un context mai larg, vă invităm să consultați profilul absolventului Avenor College.

Programul de burse Avenor College pentru anul școlar 2021 - 2022 se adresează elevilor din afara comunității Avenor*:

  • Elevilor de gimnaziu (clasele a 6-a și a 7-a) din afara comunității Avenor. Puteți afla detalii despre criteriile de acordare a burselor pentru gimnaziu la Avenor College accesând acest link
  • Elevilor din clasa a 8-a (Year 9) și clasa a 10-a (Year 11) din afara comunității Avenor. Puteți afla detalii despre criteriile de acordare a burselor pentru Liceul Avenor accesând acest link

*Elevii din comunitatea Avenor beneficiază de un proces de aplicare separat. Detalii despre programul de burse adresat elevilor din comunitatea Avenor sunt disponibile aici

Înscrierile în programul de burse pentru elevii din afara comunității se desfășoară în perioada 8 decembrie 2020 - 30 ianuarie 2021.

  • Încadrarea în criteriile de obținere a unei burse Avenor
  • Scrierea unui eseu în limba engleză*
  • Completarea formularului online și încărcarea documentelor solicitate

*Candidatul se va documenta despre Avenor College (folosind site-ul www.avenor.ro și paginile noastre de social media) și va scrie un eseu personal în limba engleză pe tema „My future at Avenor”.  Vă invităm să consultați criteriile de evaluare a eseului pentru gimnaziu și liceu (în limba engleză).

Comisia de burse va evalua dosarele candidaților și va decide finaliștii. Membrii Comisiei de burse sunt: Diana Segărceanu, Director Executiv, Dana Papadima, Director Educațional, Georgiana Socoliu, Coordonatorul gimnaziului, Andrew Sutton, Coordonatorul liceului și Daniela Vasile, Director of Learning.

Candidații selectați pentru a merge mai departe:

    • vor fi invitați împreună cu părinții pentru un interviu cu Managerul de Admitere și vor susține examene la diferite materii. Detalii despre testarea elevilor în procesul de admitere găsiți aici.
    • vor participa la un interviu cu membrii Comisiei de burse.

La finalul acestui proces, părinții vor primi contractul de bursă în care sunt stipulate condițiile de acordare a bursei. În cazul în care oferta de bursă este acceptată, contractul va fi semnat și elevul va fi înscris la Avenor College. 

Pentru mai multe detalii despre programul nostru de burse o puteți contacta pe Luminița Susanu (0724 010 615, burse@avenor.ro).

Fundația Avenor a oferit burse de studiu pentru elevii Avenor College începând cu anul 2010. Cuantumul lor se ridică până în prezent (2020) la 505.775 euro. Până acum au beneficiat de burse de studiu un număr de 92 de elevi.