Despre Admiterea la Avenor College

Avenor College este o școală selectivă ce folosește în admitere o abordare holistică în evaluarea  fiecărui elev în parte.

Atunci când analizăm o solicitare de înscriere, aplicăm principiile stabilite prin Politica de admitere  și Procedura de admitere. 

Vă rugăm să citiți aceste documente înainte de a aplica pentru un loc la Avenor College.

Copiii care vin la Avenor trec printr-un proces de admitere și sunt testați la materiile de baza detaliate în secțiunea Pașii procesului de admitere

Criterii academice pentru admitere la Școala Avenor (anul școlar 2018 -2019) Criterii academice pentru admitere la Liceul Avenor (anul școlar 2018 -2019)

Media Generală 8,5

Media la Purtare 10

Rezultatele testelor de admitere minimum 8,5

Media generală 8,9

Media la Evaluare Națională 8,9

Media la Purtare 10

Rezultatele testelor de admitere minimum 8,5

Liste de așteptare

Ne dorim să formăm clase de 15 elevi care vor învăța urmând Curriculum Avenor. Procesul de admitere se deschide în două etape:

  • în prima etapă, pentru copiii de la Avenor Nursery (pentru clasa pregătitoare) și pentru frații și surorile copiilor din școală;
  • în a doua etapă, în limita locurilor disponibile, deschidem procesul de admitere pentru elevii din afara comunității Avenor.

Pe baza listelor de așteptare create, atunci când un loc devine disponibil, următorul elev de pe listă poate intra în procesul de admitere.