Login Părinți
 • Evenimente Avenor
Evenimente Avenor

Calendarul evenimentelor Avenor este gândit pentru a veni în completarea activităţilor de la clasă, oferindu-le elevilor experienţe care sprijină dezvoltarea lor pe plan personal, emoţional și social. Totodată, ele au rol foarte important în dezvoltarea comunității noastre – elevi, părinți, profesori – încurajând comunicarea, munca în echipa și feedback-ul constructiv.

 • Ceremonia de deschidere a anului școlar

În fiecare an, deschiderea anului școlar reprezintă un moment emoționant pentru toți membrii comunității Avenor - elevi, profesori, părinți.

 • Avenor Forest Run

Organizat la finalul primei luni de școală, Crosul Avenor promovează mișcarea ca stil de viață și își propune să strângă fonduri pentru proiecte caritabile. Participanții – copii, părinți, profesori – iau parte la cursele Crosului, organizate pe categorii de vârstă, asistați de o echipă entuziastă de voluntari – elevi ai Avenor College. Romsilva este partener al acestui eveniment.

 • Olimpiada sportului

Un eveniment dedicat tuturor elevilor Avenor, Olimpiada sportului este o competiție sportivă organizată pe echipe ce corespund celor patru căsuțe colorate de la Avenor College – roșu, galben, albastru, verde. Copiii iau parte la jocuri distractive, meciuri de baschet, fotbal și handbal, într-o competiție antrenantă și amuzantă.

 • Costume Day la Avenor College

Costume și machiaje elaborate, ateliere și jocuri ingenioase, momente muzicale și de dans și deja tradiționala paradă a costumelor. Costume Day la Avenor College este despre toate acestea, dar mai ales despre munca în echipă: elevi, profesori, coordonatori, organizatori care lucrează împreună și se bucură împreună de un moment de sărbătoare.

 • Book Days

La Avenor College, prețuim cărțile și le sărbătorim în fiecare an. Eveniment Book Days este ocazia perfectă pentru elevii Avenor să discute despre cărțile și personajele preferate, să creeze proiecte în jurul lor și să-și achiziționeze volume de la târgul de carte pe care-l organizăm în incinta școlii.

 • Winter Shows

Toți elevii Avenor se pregătesc să le ofere părinților la finalul anului calendaristic un cadou artistic. De la pregătitoare până la liceu, fiecare clasă prezintă un spectacol de teatru, muzică și dans. Iar elevii de gimnaziu și liceu pun în scenă un adevărat show, într-o atmosferă de Crăciun.

 

Organizat la finalul primei luni de școală, Avenor Forest Run promovează mișcarea ca stil de viață și își propune an de an, să strângă fonduri pentru proiecte caritabile. Romsilva este partener al acestui eveniment.

 • Teachers for Children

Înaintea vacanței de iarnă, campusul Avenor College e împodobit de sărbătoare și răsună de urări și colinde. În pauzele dintre ore, profesorii merg cu colindul în toată școala și îi invită pe copii să li se alăture. Iar la finalul zilei, ne adunăm cu toții – elevi, profesori, părinți – pe terenul de sport și cântăm împreună.

 • Science Fair

Organizarea unui Science Fair anual la Avenor College le dă ocazia elevilor din clasele primare și gimnaziale să fie implicați în proiecte de cercetare și să lucreze în echipă. Copiii creează experimente, investighează ipoteze, fac predicții, măsurători și calcule și ajung la concluzii pe care le prezintă colegilor și profesorilor. Iar pentru elevii de gimnaziu, se organizează o competiție de proiecte, jurizată de specialiști invitați.

 • Ziua Internațională a Femeii

Sărbătoarea zilei de 8 martie s-a transformat, la Avenor College, într-o celebrare a comunității noastre, cu flori, urări, zâmbete, cadouri și multă recunoștință.

 • Interschool Swimming Challenge

Concursul de înot organizat anual de Avenor College aduce împreună competitori cu vârste între 6 și 18 ani de la mai multe școli din București. Este un eveniment în care participanții dau dovadă de fair-play, care încurajează spiritul de echipă și colegialitatea.

 • Work in Progress

Sute de lucrări de artă realizate de copii cu vârste între 6 și 18 ani în cadrul proiectului artistic „Work in progress” sunt expuse anual, timp de o săptămână, în galeria de artă de la sediului central UniCredit Bank din Bulevardul Expoziției. Proiectul expozițional este organizat de Avenor College și are în fiecare an o temă diferită.

 • Interschool Chess Challenge

Avenor College găzduiește anual Interschool Chess Challenge, o competiție de șah organizată de Școala de șah “Jocul celor 3 cai” la care participă elevi din mai multe școli din București.

 • Avenor Awards

În fiecare an, îi sărbătorim cu mândrie și respect pe câștigătorii Avenor Awards: Brightest Star, Elevi de onoare și Bursieri Avenor. Distincțiile Avenor sunt acordate elevilor care, pe parcursul anului școlar, au avut rezultate academice excelente și au fost modele de comportament, atitudine și implicare pentru colegii lor și pentru întreaga noastră comunitate.

 • Recitalul de balet

Un spectacol plin de culoare, emoție și grație, Recitalul de balet Avenor College îi aduce pe scenă pe micii balerini de la grădinița și școala noastră, pe care-i putem admira în numere solo și de grup, balet clasic sau în coregrafii contemporane.

 • Recitalul de pian, canto și chitară

În fiecare an, ne bucurăm să vedem rezultatele muncii elevilor de la cluburile de muzică Avenor College care participă la Recitalul de pian, chitară și canto.

 • Friends of the piano

Concursul național de pian „Friends of the Piano”, organizat anual de Avenor College, se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 16 ani care studiază pianul ca activitate extra-curriculară/hobby (1- 2 ore pe săptămână). Evenimentul este împărțit pe 2 secțiuni, individual și ansamblu la 4 mâini.

 • Year 1 Visit to School

Year 1 Visit to School își propune să pregătească copiii pentru mersul la școală. Această vizită reprezintă încă o ocazie pentru copiii de Year 1 să afle mai multe despre viața de școlar, prin participarea la activități tematice alături de colegii lor mai mari, de la clasele pregătitoare.

 • Cultural Celebration Day

Cel mai mare eveniment al comunității Avenor, Cultural Celebration Day reprezintă în fiecare an ocazia potrivită pentru a sărbători împreună - copii, părinți, profesori – diversitatea culturală și spiritul caritabil. Părinții din comunitate lucrează în echipe și organizează standuri ce reprezintă diferite culturi, iar copiii, cu ajutor de la profesori, pregătesc numere muzicale și de dans. Proiectul caritabil pe care îl susținem în anul școlar 2018-2019 este „Ajungem mari”, un program educațional derulat de Asociatia Lindenfeld în beneficiul copiilor din centre de plasament.

 • Summer Shows

Elevii noștri de la grădiniță, școală și liceu pun în scenă la fiecare final de an școlar spectacole de muzică, dans și teatru – Summer Shows. Părinții sunt invitați să se bucure de rezultatul muncii copiilor și să sărbătorească împreună talentul artistic al copiilor.

 • Ceremonia de final de an

Elevii Avenor sărbătoresc, alături de părinți și profesori, finalul anului școlar într-o ceremonie în care se bucură împreună de tot ceea ce au acumulat pe parcursul anului din experiențele de învățare. Diplomele de absolvire pe care le primesc elevii menționează progresul fiecărui copil, atât la nivel academic, cât și la nivelul dezvoltării personale.

 • Learning Expeditions

În ultima săptămână a anului școlar, elevii Avenor pleacă în excursii în țară sau în străinătate, noi oportunități de învățare în afara sălii de clasă și de socializare într-un grupuri mai mari, alături de colegi de la alte clase.