Login Părinți
  • Părinți
Părinți

În fiecare an ne bucurăm să primim în comunitatea Avenor familii noi care ni se alătură odată cu generațiile noi de elevi sau care primesc locuri într-una dintre clasele noastre deja formate.

În a doua săptămână din septembrie, organizăm Welcome Coffee pentru părinții noilor elevi. La acest eveniment vor participa profesori și diriginți din clasele în care există elevi noi, directorul educațional, fondatorii școlii, coordonatorul cluburilor, reprezentanții PSHE, coordonatorii școlari pentru ciclul primar și gimnazial, precum și părinții membri mai vechi ai grupurilor respective. Este prima ocazie pentru părinți să afle detalii despre modul de funcționare al școlii, despre reprezentanții din comitetul de părinți sau despre evenimentele în care pot să se implice ca membri în comunitatea Avenor.

Cum ne pregătim pentru începutul de an școlar:


UNIFORMA

Uniforma se ridică de la școală, conform comenzii pe care ați făcut-o. Vă rugăm să discutați cu copilul dumneavoastră despre articolele de uniformă, despre importanța de a se îmbrăca adecvat în contexte diferite (formal, informal, în ținută sport), așa cum fac și în afară școlii.

ÎNCĂLȚĂMINTEA

Vă rugăm să cumpărați din timp încălțămintea potrivită. Copiii au nevoie de încălțăminte de zi cu zi și de încălțăminte sport. Încălțămintea în culori stridente este potrivită pentru weekend și vacanțe, dar nu este acceptată la școală.

GHIOZDANUL

Ghiozdanul va fi achiziționat de către părinți. Vă rugăm să vă asigurați că scrieți numele copilului în interiorul ghiozdanului, pentru a putea fi identificat rapid de profesori.

Ghiozdanul trebuie să respecte nevoile specifice vârstei, precum și dimensiunile spațiilor de depozitare din școală (nu achiziționați ghiozdane supradimensionate).

SACUL DE SPORT

NU este nevoie să-l cumpărați. Va fi pus la dispoziție de școală. Modelul ține cont de vârstă copilului și de dimensiunile spațiilor de depozitare din școală.

RESURSELE

NU este nevoie să cumpărați rechizite (manuale, caiete, creioane colorate, carioci, etc). Ele vor fi puse la dispoziție de școală.

Elevul are nevoie doar de PENAR – acesta va fi achiziționat de părinți.

BIDON de APĂ*

Părinții vor da copilului la școală un bidon de apă (max. 500 ml). Ideal ar fi să fie inscripționat cu numele copilului sau să aibă un model ușor de recunoscut de către copil. Umplerea cu apă de băut va fi făcută la școală.

*Nu este necesar în cazul liceenilor

CUTIE de SNACK*

Părinții vor da copilului la școală snack-ul de dimineață într-o cutie destinată acestui scop.

*Nu este necesar în cazul liceenilor

Structura zilei la Avenor College

În fiecare an, analizăm felul în care copiii din Avenor își petrec timpul din programul de scoală astfel încât experiența lor aici să fie cât mai relevantă și utilă.
În anul școlar 2019-2020, școala este deschisă în intervalul 8:00 – 17:00

Implicarea comunității

Comunitatea părinților are un rol important în formarea copiiilor - împreună reușim să-i pregătim pentru viitor.

Școala noastră încurajează comunicarea directă dintre fiecare părinte și oricare dintre membrii școlii noastre: profesori, învățători, diriginte, echipa de management.

Învățăm din feedback

Căutăm permanent metode prin care să îmbunătățim experiența de învățare la Avenor College.

Feedback-ul primit de la membrii comunității Avenor College reprezintă o parte importantă a acestui proces de îmbunătățire, fie că vine sub forma unui răspuns la chestionarul de satisfacție anual sau ca o conversație informală.

Fiecare dintre aceste conversații ne ajută atât să ne identificăm punctele tari și punctele slabe, cât și să ne construim planuri concrete pentru viitor.