Login Părinți
  • Viziunea și misiunea
Viziunea și misiunea

Cine suntem

Avenor College este o instituție educațională non-profit, o școală internațională bilingvă ancorată în cultura românească. Co-creăm pentru fiecare dintre elevii noștri între 2 și 18 ani experiențe de învățare stimulante care le formează competențele pentru viitor. Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovativ în România.

Misiunea noastră

„Co-creăm cel mai bun viitor”

La Avenor College, toți învățăm, toți suntem și elevi, și profesori. Formăm liderii viitorului, provocându-i pe elevi să-și descopere calitățile și talentele, să-și creeze propriul traseu de învățare și să-și contureze propriul viitor. Lucrând împreună, co-creăm cel mai bun viitor pentru fiecare elev, pentru fiecare membru al comunității și pentru noi toți împreună, în cadrul școlii și dincolo de ea. 

Drumul nostru de până acum

În 2007, școala a pornit cu cinci elevi de clasa întâi. Doisprezece ani mai târziu, Avenor College are 580 de elevi între 2 și 18 ani și o echipă cu peste 140 de membri. Școala are două sedii în zona de Nord a Bucureștiului: o elegantă vilă istorică în care funcționează grădinița și un campus special proiectat și construit la liziera pădurii Băneasa pentru a găzdui școala și liceul.

Suntem acreditați de Ministerul Educației din România și autorizați de Cambridge International Examinations să susținem examinări recunoscute la nivel internațional: Checkpoint, IGCSE și A level. De asemenea, suntem membri ai Common Ground Collaborative, o rețea globală inovatoare de școli internaționale de elită. Școala a fost înființată de Fundația Avenor, o organizație non-profit fondată de Diana Segărceanu, Florin Segărceanu și Andreia Mitrea.

Povestea numelui Avenor 

Numele Avenor vine de la viitor (fr. Avenir) și de la drum (engl și fr. Avenue). Avenor înseamnă cel care merge hotărât pe drumul lui, chiar daca asta înseamnă și osteneală, și depășirea tenace a multor bariere. Dar și cel care face viitor. La Avenor College asta se întâmplă - creăm viitor. Afirmația nu este o figură de stil, ci spune direct și factual ce facem, împreună în comunitatea noastra și fiecare dintre noi în parte.

Contact

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi-ne:

Avenor College