Login Părinți
  • Istoria noastră
Istoria noastră
2019

În luna iunie, prima generație de elevi de clasa a 12-a au absolvit Avenor College International High School.

Rezultatele obținute de elevii noștri de clasa a 8-a la Evaluările Naționale plasează școala noastră pe locul 1 în topul școlilor din București. Elevii de liceu au avut rezultate remarcabile la examenele Cambridge IGCSE, AS și A2.

1 septembrie 2019 : la Avenor College studiază 460 de elevi la școală și liceu și 125 de copii la grădiniță. Echipa educațională este formată din 140 de profesori, asistenți și colaboratori.

2018

În lunile mai și iunie 2018, a doua generație de elevi de clasa a 10-a de la Liceul Internațional Avenor a susținut examenele IGCSE, iar elevii de clasa a 11-a au susținut primele examene AS Level organizate în școala noastră.

A cincea promoție de elevi de clasa a 8-a a absolvit în luna iunie. Rezultatele la evaluările naționale și internaționale plasează Avenor College pe locul 13 în topul școlilor gimnaziale din București.

1 septembrie 2018: la Avenor College studiază 360 de elevi în clasele Pregătitoare – a 8-a, 66 de elevi la Liceul Internațional Avenor și 125 de preșcolari la Grădinița Avenor. Colectivul didactic este format din 130 de învățători, profesori şi colaboratori.

2017

În luna iunie, a patra generație de elevi de clasa a 8-a a absolvit Avenor College. Rezultatele obținute la Evaluarea Națională și la examenele Checkpoint plasează școala noastră pentru al patrulea an consecutiv în topul primelor zece școli din București.

În mai și iunie, prima generație de elevi de clasa a 10-a a susținut examenele IGCSE.

1 septembrie: La Avenor College studiază 350 de elevi la școala primară și gimnazială (de la Clasa pregătitoare până la clasa a 8-a), 50 de elevi la Liceu (de la clasa a 9-a la a 11-a) și 120 de copii la Avenor Nursery. 

Echipa educațională Avenor College are 125 de profesori și colaboratori. 

2016

În luna iunie a absolvit clasa a 8-a a treia promoție de elevi Avenor. Rezultatele obținute la Evaluarea Națională plasează școala noastră pentru al treilea an consecutiv în topul primelor zece școli din București.

 Avenor College se alătură Common Ground Collaborative (CGC).

 1 septembrie 2016: la Avenor College studiază 308 copii în clasele Pregătitoare - 8, 24 elevi în clasele a 9-a şi a 10-a și 120 de preşcolari la Grădiniţa Avenor din Bucureşti.

 Colectivul didactic este format din 120 de profesori şi colaboratori.

2015

În luna iunie a absolvit clasa a 8-a a doua promoție de elevi Avenor. Rezultatele obținute la Evaluarea Națională plasează școala noastră în rândul primelor șase școli din București.

Școala Gimnazială Avenor a obținut acreditarea ciclului gimnazial.

Avenor College obține și acreditarea internațională a Liceului Avenor.

1 septembrie 2015 - la Avenor College studiază 250 copii în clasele Pregătitoare - 8 şi 110 de preşcolari la Grădiniţa Avenor din Bucureşti.

Colectivul didactic este format din 115 profesori şi colaboratori.

2014

Campusul Avenor College cuprinde trei clădiri: Junior, Senior și Cluburi, două terenuri de sport și spații de recreere specifice fiecărei grupe de vârstă.

În luna iunie a absolvit clasa a 8-a prima promoție de elevi Avenor. Rezultatele obținute la Evaluarea națională plasează școala noastră în rândul primelor zece școli din București.

Clasele a 2-a, a 4-a și a 6-a au susținut probele de Evaluare Națională, cu rezultate cuprinse între „Foarte bine” și „Excelent”.

Școala Gimazială Avenor se pregătește de acreditarea ciclului gimnazial în anul școlar 2014-2015.

Începe procesul de acreditare internațională a Liceului Avenor.

1 septembrie 2014 - la Avenor College studiază 250 copii în clasele Pregătitoare - 8 şi 110 de preşcolari la Grădiniţa Avenor din Bucureşti.

Colectivul didactic este format din 110 profesori şi colaboratori.

2013 

August 2013 - Little London devine Avenor College, instituție de învățământ româno-britanic pentru elevi între 2 și 18 ani

August 2013 - Se finalizează construcția noii clădiri care completează Campusul Avenor College și în care vor studia elevii din clasele a 2-a – a 8-a

1 septembrie 2013: la Avenor College studiază 210 de copii în clasele Pregătitoare – 8, iar  la Grădiniţa Avenor din Bucureşti sunt înscriși 120 de preşcolari.

Colectivul didactic este format din 100 de profesori şi colaboratori.

2012

Şcoala Little London obţine acreditarea pentru Ciclul Primar şi se pregăteşte pentru Acreditarea Ciclului Gimnazial în anul 2014. Toţi elevii şcolarizaţi la Şcoala Little London şi cadrele didactice sunt în Sistemul Naţional de învăţământ şi au toate drepturile şi obligaţiile prevăzute pentru învăţământul de stat şi particular care urmează Curriculumul românesc.

Martie 2012 – Se lansează proiectul construcţiei care va fi dedicată Gimnaziului şi care va completa Campusul Little London din septembrie 2013.

1 septembrie 2012: la Şcoala Little London studiază 164 de copii în clasele Pregătitoare - 7, iar la Grădiniţa Little London din Bucureşti sunt înscriși 80 de preşcolari.

Colectivul didactic este format din 65 de profesori şi colaboratori. 

2011

Grădiniţa Little London Piaţa Victoriei obţine acreditarea.

1 septembrie 2011: la Şcoala Little London studiază 108 copii în clasele 1-6, iar la Grădiniţa Little London din Bucureşti sunt înscriși 65 de preşcolari.

Grădiniţa Little London Bucureşti trece în administrarea şi sub patronajul Fundaţiei Şcoala Little London, ai cărei membri fondatori sunt: Florin Segărceanu, Diana Segărceanu, Andreia Mitrea.

Grădiniţa Little London Pipera iese de sub patronajul Fundatiei Școala Little London și se constituie într-o instituție separată.

Colectivul didactic este format din 45 de profesori şi colaboratori.

2010

Şcoala Little London trece sub administraţia şi patronajul Fundaţiei Şcoala Little London (ai cărei membri fondatori sunt: Florin Segărceanu, Diana Segărceanu, Andreia Mitrea) care asigură finanţarea şi managementul programului de dezvoltare pe termen lung.

Este autorizat și se deschide ciclul gimnazial (clasele 5-8).

Noul director educaţional al Little London este Dana Papadima (un specialist în învăţământul românesc şi în crearea unei alternative viabile la învăţământul de stat, cu o bogată experienţă în proiecte de dezvoltare personală a copiilor).

Școala se mută într-o locaţie nouă, amenajată special pentru fi o şcoală gimnazială modernă atât din punct de vedere funcţional, cât şi estetic, în Complexul rezidenţial GREENFIELD,  lângă ZOO Băneasa.

1 septembrie 2010: la Şcoala Little London studiază 68 de copii în clasele 1-5, iar la Grădiniţa Little London din Bucureşti sunt înscriși 55 de preşcolari.

Colectivul didactic este format din 35 de profesori şi colaboratori.

2009

Şcoala acoperă clasele 1-4, pregătindu-se pentru deschiderea ciclului gimnazial cu clasa a 5-a din septembrie 2010.

1 septembrie 2009: la Şcoala Little London studiază 21 de copii în clasele 1-4, iar la Grădiniţa Little London din Bucureşti sunt înscriși 35 de preșcolari.

Colectivul didactic (Grădiniţa Bucureşti şi Şcoala) este format din aprox. 25 de educatori, învăţători şi profesori implicaţi, pasionaţi și entuziaşti.

2007

Grădinița „Wonderland” îşi schimbă numele în “Grădiniţa şi Şcoala Little London”.

Se înfiinţează în Pipera Şcoala Primară şi a doua Grădiniţă.

Ambele grădiniţe sunt autorizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării din România şi urmează să fie acreditate în anul şcolar 2010-2011.

Şcoala Primară (clasele 1-4) este Autorizată de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării din România. Programa de bază este românească, dar este completată şi îmbunătăţită prin adăugarea unei componente de programă în limba engleză şi în stil britanic.

2003

Se înființează Grădinița Wonderland, o mică grădiniță pe str. Scărlătescu, lângă Piața Victoriei.