Login Părinți
Cluburi

Oferta noastră de activități co-curriculare este bogată și variată, reflectând preferințele și sugestiile copiilor și ale părinților. Activitățile co-curriculare își propun să sprijine copiii în explorarea intereselor proprii de învățare. Create ca extinderi ale activităților curriculare, cluburile grădiniței Avenor acoperă toate ariile de învățare:

  • Limbă și comunicare: I Can Speak Romanian, Storytellers, Communication through English and Wacky Wednesdays;
  • Dezvoltare psihomotrică: Ballet, Delicious Delights, Fun Aerobic, Music & Movement, Woodwork, Ball Games, Fitness Kids, Let’s Dance!, Martial Arts, Multisport Junior, Tennis, and Zumba;
  • Dezvoltare Personală, Socială și Emoțională: SDGs, Talk to Me, Mind Lab, Outdoor Free-Play, and Project Managers;
  • Alfabetizare: Read, Write & Illustrate and Jolly Phonics;
  • Matematică: Mathletics, Mind Twisters and Chess;
  • Cunoașterea Mediului: Globetrotters, Nature Detectives, S.T.E.M., Tech Savvy, and Planting & Growing;
  • Arte și Design: Creative Techniques, Feel the Music, Drama & Theatre, Painting Styles, and Piano Club.

Activitățile co-curriculare au resurse, orare și obiective educaționale specifice pentru a încuraja copiii să facă primii pași către profesii viitoare și de interes pentru ei.

Ca extinderi ale curriculum-ului principal, cluburile grădiniței pentru grupele mici, mijlocii și mari au un caracter bilingv. Copiii sunt încurajați să folosească limba engleză la cluburile care se țin în limba engleză.

În desfășurarea activităților co-curriculare initiate și conduse de către copii, limba folosită este de obicei cea pe care copilul o simte în mod natural. Pentru cluburile organizate în limba română, copiii vor fi încurajați să comunice corect în română și o traducere va fi asigurată vorbitorilor de alte limbi străine.

Co-crearea celui mai bun viitor posibil pentru fiecare dintre copii implică de asemenea și oferirea libertății de exprimare a gândurilor în limba maternă.