Află mai multe
$base_id = null
Login Părinți

Comunitatea părinților are un rol important în formarea copiiilor - împreună reușim să-i pregătim pentru viitor.

Școala noastră încurajează comunicarea directă dintre fiecare părinte și oricare dintre membrii școlii noastre: profesori, învățători, diriginte, echipa de management.

COMITETUL DE PARINTI

Comitetul de părinți a luat ființă în toamna anului 2011 și este format din reprezentanții părinților fiecărei clase de la școală.

Comitetul funcționează în baza dispozițiilor Statutului care reglementează modul de desfășurare și lucru al ședințelor, atribuții și responsabilități.

Principalul rol al Comitetului de Părinți este susținerea și promovarea intereselor comune ale copiilor și părinților din comunitatea Avenor College, în relațiile cu profesorii și conducerea școlii, cu instituțiile de învățământ ale statului (Inspectoratele școlare, Administrațiile centrale și locale, sindicatele din învățământ) și în societatea civilă. 

ȘCOALA DE ACASĂ

Școala de acasă este un program de parenting organizat de consilierii noștri școlari pentru întreaga comunitate de părinți. Printre temele anuale ale acestui program s-au numărat „părinți pentru părinți” – o serie de workshopuri susținute de părinți din comunitatea Avenor care sunt și specialiști în domenii diverse precum psihologie, coaching, artă, dermatologie sau stomatologie. În anul școlar 2017-2018 am inaugurat un nou concept prin care elevi ai școlii au susținut workshopuri în care le-au prezentat părinților perspectivele lor asupra unor subiecte de interes comun.

Evenimente dedicate comunității

  • Avenor Forest Run - eveniment sportiv și caritabil organizat anual în Pădurea Băneasa.
  • Autumn Bazaar – eveniment tematic organizat pentru comunitatea de părinți de la grădiniță
  • Winter Shows și Summer Shows - elevii Avenor, de la grădiniță până la liceu, prezintă părinților spectacole de teatru, muzică și dans.
  • Christmas Charity Fair – eveniment caritabil organizat de elevii de liceu pentru întreaga comunitate.
  • Christmas Carollers Gathering – eveniment care aduce împreună copii, părinți și profesori de la grădiniță pentru a asculta și cânta colinde.
  • Science Fair – elevii de gimnaziu realizează proiecte de cercetare ale căror rezultate le prezintă într-un eveniment la care participă colegii, profesorii și părinții.
  • Trinkets for Mothers – copiii de la grădiniță fac echipă cu mamele lor pentru a crea mărțișoare.
  • Work in Progress – o expoziție cu lucrări de artă ale copiilor de la școală și grădiniță.
  • Recitaluri de pian, chitară și canto – Anual, elevii cluburilor de muzică de la școală și grădiniță susțin un recital în fața părinților și profesorilor.
  • Cultural Celebration Day - proiect caritabil si cel mai mare eveniment organizat de părinții din comunitatea noastră, atât la școală, cât și la grădiniță.

Învățarea continuă la Liceul Avenor

Află mai multe despre admitere