Login Părinți
Ian Crump
Ian Crump

Profesor de matematică

 

Cel mai probabil am intrat în domeniul educației datorită mamei mele - deși nu a fost niciodată profesoara mea, a predat la școala primară unde studiam și am fost mereu plăcut impresionat de relația pe care a avut-o cu elevii ei. Prin urmare, după obținerea diplomei universitare în matematică, alegerea firească a fost să continui în acest domeniul educației cu studii pedagogice postuniversitare. 

Au trecut 30 de ani de atunci, iar aceasta este a unsprezecea țară în care lucrez. Predarea în școli internaționale mi-a permis să văd lumea și din alt rol decât acela oarecum artificial de turist, din postura unei persoane care locuiește și lucrează în acele țări. 

Peste tot pe unde am fost, am încercat să învăț specificul local. Cu toate acestea, singura limba străină pe care o vorbesc fluent este turca. Cu siguranță voi face eforturi să învăț și limba română, dar momentan nu pot face promisiuni. 

Deși recunosc și apreciez beneficiile învățării bazate pe cercetare, sunt o persoană pragmatică – unii ar putea spune chiar de modă veche - fiind conștient și de aspectele care ne constrâng să terminăm predarea materiei de curs în timp util. 

Acesta este primul meu an la Avenor și pe lângă orele pe care le voi susține la gimnaziu, principala mea responsabilitate va fi aceea de a preda elevilor din clasele a 11-a și a 12-a și de a-i ajuta să-și îmbunătățească rezultatele de la examenele A level pe măsură ce avansează spre nivel A2. Îmi doresc să lucrez împreună cu elevii noștri pentru a obține cele mai bune rezultate pentru fiecare dintre ei.