Login Părinți
Octavia Paul
Octavia Paul

Profesor de Limba Franceză

Lider MFL

Diriginte clasa a 7-a alfa

 

Am crescut la Sibiu, într-o familie de oameni dedicați meseriei de dascăl. Am urmat Liceul Pedagogic „Andrei Șaguna", secția Filologie, și apoi Universitatea Lucian Blaga, Facultatea de Litere și Arte, secția Limbi Moderne Aplicate, Franceză - Engleză.

Mi-a plăcut mereu să lucrez cu copii, pentru că sunt sinceri și deschiși, plini de energie și de optimism. Cred că sunt cei mai sinceri parteneri de conversatie, cei care merită cea mai multă atenție și dedicare, pentru că ei au șansa de a-și alege drumul în viață.

Sunt o persoană creativă, empatică și atentă la nevoile celor din jurul meu, sunt pasionată de cunoaștere și de autocunoaștere. Îmi place să creez, folosind orice instrumente am la îndemână, de la convențional la neconvențional.

A lucra într-o școală privată lărgește mult orizonturile, permite imaginației să fie liberă și astfel putem transmite elevilor pasiune și dedicare.

Departamentul de Limbi Străine a făcut mari progrese în ultimii ani; munca depusă de elevi și rezultatele lor sunt dovada vie. Limbile străine au devenit parte din viața noastră de zi cu zi, iar noi ghidăm copiii să folosească fiecare cunoștință a lor în a progresa și în a descoperi mai mult în jurul lor. Combinăm elemente din sistemul Cambridge, CGC și cel românesc pentru a crea un sistema adaptat nevoilor Avenor, creăm legături cu alte școli din țară și din afară, și colaborăm cu institutele culturale.

Cred că fiecare elev din comunitatea Avenor are o șansă la un viitor mai bun și sunt recunoscătoare să fac parte în continuare din viața lor.