Luna septembrie 2017 marchează intrarea în cea de-a doua decadă din viața Avenor College. Ne pregătim să începem un nou an școlar și să ne întâlnim și reîntâlnim cu cei 400 de elevi de școală și liceu în campusul din Băneasa și cu cei 120 de copii la grădinița de la Arcul de Triumf.

Le urăm bun venit în comunitatea Avenor celor 80 de elevi noi și familiilor lor care ni se alătură în acest an. Le dorim succes în continuare celor 29 elevi care își continuă educația la alte școli din București, țară și străinătate.

Începem anul școlar ghidați de noua noastră misiune, de a co-crea cel mai bun viitor posibil pentru fiecare dintre noi și pentru noi toți împreună. Vom beneficia de experiența celor 17 colegi noi care ni se alătură în echipa școlii și a liceului și a celor 4 care completează echipa de la Nursery. Vom continua să fim cu toții și elevi, și profesori, încercând mereu să evoluăm și să inovăm. În acest moment am ajuns la o echipă de 145 de angajati, dintre care 100 de profesori.

Suntem mândri de rezultatele școlii și ale elevilor noștri la toate examenele importante. Anul acesta, la Evaluarea Naționala, școala noastră se află pe primul loc în București. Puteti vedea clasamentul scolilor din Bucuresti aici.  Prin acest rezultat, școala noastră se menține pentru al patrulea an consecutiv în topul primelor zece școli din București.

Prima generație de elevi ai Avenor College International High School a susținut la sfârșitul anului școlar trecut examenele IGCSE. Rata de promovabilitatea a fost de 100% iar 80% dintre notele obținute de cei 13 elevi care au susținut examenele IGCSE sunt cuprinse între A* si C.

Așteptăm cu emoție să ne reîntâlnim la 1 septembrie, la ceremonia de deschidere a școlii și liceului, iar începând cu 4 septembrie, și la Avenor Nursery.