Geta Arsene

Geta Arsene

Profesor învățământ primar clasa I omega

 

 

“Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think”. A. Einstein

Am absolvit Colegiul Național Constantin Cantacuzino cu profilul vocațional Învățător – Educator şi Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene.

În urma examenului de titularizare am ales să lucrez într-o școala din județul Dâmbovița, cu elevi provenind din diferite medii sociale. A fost o experiență benefică și provocatoare care mi-a dat curaj și încredere în actul educațional. În această perioadă am susținut examenul de definitivat în învățământul primar.

În 2008 am decis să mă alătur echipei Școlii Mark Twain unde mi-am perfecționat tehnicile de predare și am învățat să lucrez în echipă.

De-a lungul carierei mele am avut șansa să lucrez cu copii atât din mediul preșcolar, cât și din cel primar. Vreau să las în urma mea lucruri care contează şi cred că totul începe cu o educație temeinică.

Îmi place să încurajez dezvoltarea gândirii critice a copiilor, implicarea lor activă și creativă în procesul de învățare, exprimarea propriului punct de vedere și să-i ajut să reflecteze asupra acțiunilor și responsabilităților proprii.

Sunt o persoană entuziastă şi motivată şi am găsit aici o șansă de a educa, motiva şi stimula “viitorul” copiilor.

Toamna trecută m-am alăturat  echipei de profesori ai Avenor College.

A fost un an în care sustinerea colegilor de echipă a făcut ca totul să fie mult mai uşor. În continuare îmi doresc să ofer elevilor mei un mediu educaţional care să-i inspire, creând o atmosferă potrivită pentru a învăţa (cum să înveţe).