Login Părinți
 • Nou la Avenor
 • Am deschis înscrierile pentru Școala de vară Avenor
Am deschis înscrierile pentru Școala de vară Avenor
 • Share this:

Ne bucurăm să vă anunțăm că am deschis înscrierile pentru școala noastră de vară - Avenor Summer Expeditions. Programul este în limba engleză și se adresează elevilor noștri, dar și celor din afara comunității Avenor.

Bazându-ne pe experiența acumulată în cei 6 ani în care am desfășurat programe de vară la grădiniță, anul acesta ne-am dorit să oferim și la școală acest tip de program, respectând toate regulile impuse de autorități. Astfel, Avenor Summer Expeditions se desfășoară în această vară în cele două locații ale noastre - Grădinița Avenor și Campusul din Greenfield - cu programe diferite, detaliate mai jos.

ȘCOALA DE VARĂ DE LA AVENOR NURSERY

Programul se va desfășura în perioada 6 - 31 iulie la sediul Avenor Nursery din strada Alexandru Constantinescu nr. 65 și se adresează copiilor cu vârste între 2 și 6 ani, atât din grădinița Avenor, cât și din afara comunității noastre. Așadar, nu ezitați să vă invitați prietenii să se alăture. 

Puteți găsi toate detaliile referitoare la tipurile de programe, activități și taxe în prezentarea Școlii de Vară Avenor Nursery

Ținând cont de reglementările privind distanțarea socială, vom putea găzdui un număr maxim de 38 de copii. Prin urmare vom face înscrierile în ordinea înregistrării aplicațiilor. 

Pentru a vă înscrie la școala de vară de la Avenor Nursery, vă invităm să completați formularul de înscriere online. După completare, veți fi contactați pentru finalizarea procesului de înscriere.

  ȘCOALA DE VARĂ DE LA AVENOR COLLEGE (GREENFIELD)

  Programul se va desfășura în perioada 6 - 17 iulie 2020, în campusul Avenor din cartierul Greenfield (Băneasa), și se adresează copiilor cu vârste între 6 și maximum 9 ani din Avenor College și din afara comunității. 

  Puteți găsi toate detaliile referitoare la tipurile de programe, activități și taxe în prezentarea Școlii de Vară Avenor College

  Și pentru activitățile desfășurate în campusul școlii din Greenfield vom putea găzdui un număr maxim de 38 de copii. Prin urmare vom face înscrierile în ordinea înregistrării aplicațiilor. 

  Pentru a vă înscrie la școala de vară de la Avenor College, vă invităm să completați formularul de înscriere online. După completare, veți fi contactați pentru finalizarea procesului de înscriere.

  Vă invităm să aflați povestea acestui proiect și noutățile din acest an dintr-un text publicat pe blogul nostru.

   De-abia așteptăm să înceapă aventura!

   Contact

   Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi-ne:

   Avenor College