Avenor Scouting Summer School

- Limba engleză și abilităţi de viaţă independentă -

Vara se apropie cu pași repezi și suntem încântați să dăm startul înscrierilor pentru școala de vară Avenor Scouting Summer School. Vom continua și anul acesta să ne împrietenim cu personajele din „Cartea Junglei”, scrisă de Rudyard Kipling. Povestea îi va ajuta pe copii să își dezvolte abilități de viață independentă prin intermediul metodei educative cercetășești.

Te așteptăm în perioada 9 iulie - 10 august, la sediul grădiniței Avenor, să petreci alături de noi 5 săptămâni pentru a experimenta  frumusețea vieții de cercetaș petrecând timp în aer liber și bucurându-te de cluburile specifice oferite: Scouting (program creat de un Lider de la o organizație de cercetași din România), Campfire Songs, Camp Treats, Camping Equipment etc. 

Toate activitățile se vor desfășura în limba engleză și vor include ore de limbă și comunicare pentru dezvoltarea vocabularului. Interacțiunea permanentă prin utilizarea limbii engleze te va ajuta să faci progrese pe întreg parcursul școlii de vară.  

Află cum te poti înscrie, care sunt tipurile de programe sau ce activități interesante ți-am pregatit accesând link-ul următor: http://tinyurl.com/yc7pqgve

Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi:

Office Manager: 0720 288 211, e-mail: oana.fotino@avenor.ro

Communication Officer: 0737 043 475, e-mail: andreea.ferent@avenor.ro