Login Părinți
Cluburi

Cluburile Avenor College sunt concepute pentru a susține și stimula interesele și aspirațiile individuale ale fiecărui elev și de a satisface nevoile de dezvoltare personală ale elevilor.

Pentru clasele de la a patra la a opta, cluburile sunt prevăzute pentru studiul intensiv și minuțios ce îi va ajuta pe elevi să-și dezvolte/cultive talentele, competențele și pasiunile la nivel înalt astfel încât să reprezinte un ajutor pentru elevi în alegerea profesiei și în dezvoltarea personală, asigurând baza unei culturi solide complete și specializate. 

Activităţile co-curriculare de la Avenor College se grupează după cum urmează:

a. Cluburi co-curriculare incluse:

Avenor College are în vedere un set de cluburi co-curriculare incluse care se adresează tuturor elevilor noștri, fiind menite să completeze profilul elevului. Cluburile co-curriculare incluse sunt organizate pe următoarele categorii:

  • Cluburi de cunoaştere
  • Cluburi de sport și mişcare
  • Cluburi de arte

b. Cluburi co-curriculare la alegere:

Cluburile la alegere se adresează elevilor pe care talentul şi perseverenţa îi recomandă ca apţi să facă performanţă și să obţină rezultate deosebite: Balet, Chitară, Pian, Canto, Fotbal, Arte Marţiale, etc. Cluburile la alegere se plătesc suplimentar, nefiind incluse în oferta educațională de bază a școlii.

Înscrierile la cluburile Avenor (incluse și la alegere) se vor face prin intermediul Portalului Engage la începutul anului școlar. După finalizarea periodei de înscriere, se pot efectua modificări doar în situații excepționale, printr-o solicitare scrisă la adresa de email cluburi@avenor.ro.