Login Părinți
Cristina Cristea
Cristina Cristea

Profesor de matematică și back-up

 

Începutul drumului meu spre specializarea academică mi-a fost construit de profesorul meu de matematică din clasele 5-7. Ulterior a fost şlefuit de profesorul de matematică din liceu şi de celelalate cadre didactice întâlnite, cărora le mulţumesc încă o dată.

Alegerea locului de studiu, frumosul târg al Ieşilor, se datorează mamei mele, fostă absolventă a Universităţii „Al. I. Cuza” – Iaşi, specialitatea matematică.

Mi-am început cariera de profesor în judeţul Buzău, având plăcerea de a fi colegă cu foştii mei dascăli. Am îndrumat elevi în parcurgerea drumului dificil, dar frumos, de înţelegere a matematicii şi a aplicabilităţii acesteia până la obţinerea performanţei,  în clasele 5 – 13.

Fascinată de marketing şi comunicare, am absolvit masterul „Marketing şi comunicare în Afaceri” – ASE Bucureşti, lucrând ulterior într-o firmă de marketing direct.

Sunt o persoană ce deţine aptitudini pedagogice, atentă la detalii, iubitoare de natură şi de activităţile sportive, în special cycling indoor și outdoor.

Revin la catedră la Avenor College cu inima deschisă şi cu dorinţa de a insufla micilor mei colaboratori plăcerea de a studia matematica.