Login Părinți
Salih Gokcel
Salih Gokcel

Profesor de Informatică și ICT

Diriginte clasa a 9-a delta

Științele informatice au reprezentat întotdeauna o pasiune pentru mine și le-am folosit în toate aspectele carierei mele, considerând  mereu o provocare posibilitatea de a eficientiza și a adăuga valoare tuturor activităților pe care le desfășor.

Științele informatice au reprezentat întotdeauna o pasiune pentru mine și le-am folosit în toate aspectele carierei mele, considerând  mereu o provocare posibilitatea de a eficientiza și a adăuga valoare tuturor activităților pe care le desfășor.

Meseria de profesor de Științe Informatice a reprezentat un capitol nou în cariera mea, care a început anul trecut în Avenor College. Această experiență mi-a adus împlinire și satisfacții. A fost o oportunitate bună pentru mine de a-mi împărtăși experiența și pasiunea pentru informatică cu elevii mei. Sumarizând, consider anul școlar încheiat ca fiind unul fructuos și de success, atât pentru mine cât și pentru elevii mei. 

O nouă provocare a apărut pentru mine, aceea de a deveni diriginte al clasei mele din gimnaziu, care va începe liceul de anul aceasta. În paralel, voi preda Robotica și în acest an școlar, iar focusul meu va fi să construiesc o cultură puternică în acest domeniu în cadrul Avenor College. Am încredere că anul aceasta va fi unul extraordinar, plin de realizări și momente memorabile alături de elevii mei. Aștept cu nerăbdare această experiență. 

Doresc să închei prin a ura colegilor și elevilor mei mult succes în noul an școlar la Avenor College.