Login Părinți
Cluburi

Cluburile Avenor College sunt concepute pentru a susține și stimula interesele și aspirațiile individuale ale fiecărui elev și de a satisface nevoile de dezvoltare personală ale elevilor.

În clasa pregătitoare și clasa întâi există cluburi de inițiere și experimentare, gândite să satisfacă nevoile de experimentare și explorare ale copiilor. Prin intermediul experimentării directe, elevii vor avea ocazia să intre în contact cu specificitatea cluburilor, cu abilitățile cerute de acestea, cu resursele de care au nevoie pentru a urma aceste cluburi cu succes.

Pentru clasele a doua și a treia, cluburile vor avea ca obiectiv identificarea și explorarea talentelor. La Avenor College considerăm că, după doi ani de experimentare și inițiere (clasa pregătitoare și clasa întâi), copiii pot și trebuie să ia decizii cu privire la cultivarea talentelor și pasiunilor lor la un nivel ce atinge performanța.

Activităţile co-curriculare de la Avenor College se grupează după cum urmează:

a. Cluburi co-curriculare incluse:

Avenor College are în vedere un set de cluburi co-curriculare incluse care se adresează tuturor elevilor noștri, fiind menite să completeze profilul elevului. Cluburile co-curriculare incluse sunt organizate pe următoarele categorii:

  • Cluburi de cunoaştere
  • Cluburi de sport și mişcare
  • Cluburi de arte

b. Cluburi co-curriculare la alegere:

Cluburile la alegere se adresează elevilor pe care talentul şi perseverenţa îi recomandă ca apţi să facă performanţă și să obţină rezultate deosebite: Balet, Chitară, Pian, Canto, Fotbal, Arte Marţiale, etc. Cluburile la alegere se plătesc suplimentar, nefiind incluse în oferta educațională de bază a școlii.

Înscrierile la cluburile Avenor (incluse și la alegere) se vor face prin intermediul Portalului Engage la începutul anului școlar. După finalizarea periodei de înscriere, se pot efectua modificări doar în situații excepționale, printr-o solicitare scrisă la adresa de email cluburi@avenor.ro