Alexandra Vasile

Profesor învățământ primar clasa a 2-a alfa

Sunt o persoană activă, dinamică și implicată, care iubește copiii. Consider că educația este cel mai valoros atu pentru o ființă umană și mă bucur când întâlnesc oameni cu valori morale solide.

Am știut dintotdeauna că scopul meu în viață este să formez caractere și ce modalitate mai bună de a face asta decât în calitate de profesor. Am avut norocul de a întâlni oameni care m-au inspirat și sper că am reușit și eu să-i inspir pe copiii care am lucrat și voi continua să fac acest lucru în continuare.

Am absolvit Facultatea de Geografie, Universitatea București, și m-am pregătit să devin profesor urmând cursurile de Pedagogie și Psihologie a Copilului pentru a-mi urma vocația. După licență, am obținut și masteratul în domeniul protecției mediului.

Imediat după absolvire, am avut ocazia să încep să lucrezi cu copiii de la o școală renumită, Lycée Français Anna de Noailles. După 10 ani în care am contribuit, ca educatoare, la construirea unei baze educaționale solide pentru copiii care își începeau drumul în viață și în școală, am considerat că este timpul pentru o schimbare și o nouă provocare și am ales să mă alătur echipei Avenor College.

Astfel, în anul școlar 2020-2021 încep o nouă și frumoasă călătorie, în calitate de profesor al clasei a 2-a omega. Sunt convinsă de faptul că eu, dragii mei elevi și părinții lor vom forma o echipă unită, pregătită pentru toate provocările viitoare.