Ultimele locuri disponibile la grădiniță, școală și liceu pentru anul școlar următor!

Admitere

Procesul de admitere la Avenor College este gândit astfel încât să ne ajute să vă ghidăm să faceți cea mai bună alegere pentru copilul dumneavoastră.

Procesul nostru de admitere este selectiv și înscriem elevi cărora le putem oferi oportunitatea de a-și descoperi potențialul și de a-l valorifica la capacitate maximă.

Parcurgerea acestui proces, gândit în 3 pași simpli, ne permite să ne cunoaștem reciproc și să vă oferim toate detaliile despre parcursul educațional pe care îl propunem.

Vino să ne cunoaștem!

1

Completează
Formularul de interes

Prin completarea acestui formular, intrați pe lista de așteptare pentru clasa vizată și veți fi contactat de un membru al echipei de admitere.

2

Vizitează
Campusul Avenor

Spațiile din campusul nostru sunt special concepute pentru învățare și socializare în condiții de siguranță. Vă invităm să ne vizitați pentru a vedea școala în acțiune.

3

Programează o
întâlnire de admitere

Cunoașterea familiilor care se alătură comunității noastre este o parte importantă a procesului de admitere. Ne face plăcere să vă ascultăm, să vă înțelegem așteptările și să vă prezentăm oferta noastră educațională.

Completează Formularul de interes

Prin completarea acestui formular intrați pe lista de așteptare pentru clasa vizată și veți fi contactați de un membru din echipa noastră de admitere cu informații suplimentare.

Vizitează campusul Avenor

Vă așteptăm cu drag într-o vizită pentru a vedea școala în acțiune și oportunitățile pe care le creăm pentru elevii noștri în campus.

Programează o întâlnire de admitere

La Avenor acceptăm aplicații pe tot parcursul anului școlar și oferim consiliere personalizată fiecărei familii în privința parcursului educațional potrivit fiecărui copil.

Vă invităm să vă programați o întâlnire de admitere pentru GRĂDINIȚĂ, ȘCOALĂ sau LICEU, pentru a afla mai multe despre învățarea la Avenor.