Vino la
Avenor
Summer School

Programe în limba engleză special gândite pentru copii de la 2 la 14 ani

Dăm startul înscrierilor la Școala de Vară Avenor!

Grădinița

Grădinița Avenor se transformă peste vară în locul unde copiii cu vârsta între 2 și 6 ani au o multitudine de oportunități de învățare prin joacă și descoperire.

Activități în aer liber, multă mișcare, muzică, sesiuni de arte, activități senzoriale & STEAM sunt doar o parte din surprizele pregătite, iar excursiile săptămânale și distracția cu apă completează programul de vară.

1 - 26 iulie

Grădinița Avenor de la Cașin

Școala Primară

Special gândit pentru copiii cu vârsta între 6 și 10 ani, acest program îmbină învățarea pe bază de proiect cu activități artistice – muzică, dans, drama, pictură, sculptură – toate inspirate din natură.

Excursiile, petrecerea în pijamale și distracția cu apă sunt ingredientele care transformă programul într-o experiență de neuitat.

1 - 12 iulie

Campusul Avenor din Greenfield

Gimnaziu

Avenor oferă unul dintre cele mai interesante programe de vară dedicate grupei de vârstă 10 – 14 ani, noutatea fiind posibilitatea de personalizare totală a programului.

Copiii primesc provocarea de a căuta o operă de artă dispărută pe care o pot găsi prin descoperirea de indicii și rezolvarea de enigme. Ce parcurs aleg și cum rezolvă misterul depinde doar de ei!

1 - 12 iulie

Campusul Avenor din Greenfield

Limba oficială a Avenor Summer School este limba engleză.

Amintiri de la Școala de Vară

Grădiniță Școala Primară Gimnaziu

Oferte speciale

Informații despre oferta financiară a fiecărui program și condițiile de înscriere se regăsesc în broșurile de prezentare. Ofertele speciale pe care le oferim sunt:

10%
Discount

Acordat celor care finalizează înscrierea până la data de 15 mai.

5%
Discount

Acordat fraților care se înscriu la Școala de Vară. Discount-ul se acordă pentru fiecare frate.

5%
Discount

Pentru copilul tău dacă aduce cu el un prieten care nu face parte din comunitatea Avenor. Același discount îl primește și prietenul/prietena.

Unde ne găsești?

Campusul Avenor din Greenfield

Str. Drumul Pădurea Pustnicu, nr. 125 A,

sector 1, București 014042

Grădinița Avenor - zona Cașin

Str. Alexandru Constantinescu,

nr. 65, București, 011472