Ultimele locuri disponibile la grădiniță, școală și liceu pentru anul școlar următor!

Părinți

Comunitatea părinților are un rol important în formarea copiiilor – împreună reușim să-i pregătim pentru viitor.
Școala noastră încurajează comunicarea directă dintre fiecare părinte și oricare dintre membrii echipei școlii noastre: profesori, învățători, diriginte, echipa de management. 

Toate informațiile individuale despre învățarea copiilor – orarul, rapoartele de evaluare, prezența, evenimentele, procedurile interne – pot fi accesate de părinți în Engage Portal, platforma noastră digitală.

În 2020 am învățat, cât de necesară este o comunitate puternică. Fie pentru respectarea normelor sanitare, pentru ajutorarea celor mai puțin norocoși dintre noi sau pentru susținerea businessurilor locale.

Avenor Parents Business Community vine cu o misiune duală.

În primul rând, este o platforma de întrajutorare a businessuri-lor pe care părinții Avenor le dețin sau la care lucrează, iar în al doilea rând, se dorește o punte educațională, cu accent pe practică, între copiii noștri și lumea care îi așteaptă dincolo de scoală. Pentru orice nevoie de business ai avea, personală sau pentru firmă, fie că oferi sau cauți bunuri și servicii, îți propunem să îți cauți parteneri de încredere în primul rând în comunitatea părinților Avenor.

Vă invităm pe această platformă, unde puteți împărtăși cu ceilalți părinți informații despre business-ul în care sunteți implicat.

Comitetul de părinți

Comitetul de părinți a fost înființat la școală din toamna anului 2011 și este format din reprezentanții părinților fiecărei clase. În anul 2020, am creat un comitet de părinți și la Grădinița Avenor. 

Comitetul funcționează în baza dispozițiilor Statutului care reglementează modul de desfășurare și lucru al ședințelor, atribuții și responsabilități.

Principalul rol al Comitetului de Părinți este susținerea și promovarea intereselor comune ale copiilor și părinților din comunitatea Avenor College, în relațiile cu profesorii și conducerea școlii, cu instituțiile de învățământ ale statului și societatea civilă.

Școala de acasă

„Școala de acasă” este un program de parenting organizat de consilierii noștri școlari pentru întreaga comunitate de părinți. Printre temele acestui program s-au numărat dinamica relaţiei părinte – copil, legătura dintre familie şi şcoală ȋn ȋnţelegerea fenomenului de bullying, autocunoașterea, protecţia copilului, stabilirea limitelor, valorile, dăruirea, așteptările părinților și ale copiilor – o serie de workshopuri susținute de consilierii noștri, împreună cu invitați – specialiști în domenii diverse. În anul școlar 2020-2021, am inaugurat un nou concept prin care am legat temele abordate pe parcursul atelierelor de noțiunile cuprinse în curriculum pentru orele de PSHE conform programei Cambridge.

Cine sunt părinții Avenor?​

Rulează videoul

Cum ne pregătim
pentru începutul de an școlar:

Uniforma

Uniforma se comandă online după consultatea Catalogulului Uniformei Avenor College 2022-2023.
Vă rugăm să discutați cu copilul dumneavoastră despre articolele de uniformă, despre importanța de a se imbrăca adecvat în context…

Vezi mai mult >

Încălțămintea

Vă rugăm să cumpărați din timp încălțămintea potrivită. Copiii au nevoie de pantofi negri pentru uniforma festivă, încălțăminte sport cu talpă albă pentru interior și încălțăminte de zi cu zi. Încălțămintea în culori stridente este potrivită pentru weekend și vacanțe, dar nu este acceptată la școală.

Ghiozdanul Avenor

NU este nevoie să îl cumpărați. El va fi pus la dispoziție de școală. Ghiozdanul respectă nevoile specifice vârstei, precum și dimensiunile spațiilor de depozitare din școală. Ghiozdanul va fi personalizat cu numele copilului pentru a putea fi rapid identificat de către profesori.

Resursele

NU este nevoie să cumpărați rechizite (manuale, caiete, creioane colorate, carioci, etc). Ele vor fi puse la dispoziție de școală. Elevul are nevoie doar de PENAR – acesta va fi achiziționat de părinți.

Bidon de apă*

Părinții vor da copilului la școală un bidon de apă (max. 500 ml). Ideal ar fi să fie inscripționat cu numele copilului sau să aibă un model ușor de recunoscut de către copil. Umplerea cu apă de băut va fi făcută la școală. *Nu este necesar în cazul liceenilor

Cutie de snack*

Părinții vor da copilului la școală snack-ul de dimineață într-o cutie destinată acestui scop. *Nu este necesar în cazul liceenilor

Structura zilei la Avenor College

În fiecare an analizăm felul în care copiii din Avenor își petrec timpul din programul de scoală astfel încât experiența lor aici să fie cât mai relevantă și utilă.

Învățăm din feedback

Căutăm permanent metode prin care să îmbunătățim experiența de învățare la Avenor College.

Feedback-ul primit de la membrii comunității Avenor College reprezintă o parte importantă a acestui proces de îmbunătățire, fie că vine sub forma unui răspuns la chestionarul de satisfacție anual sau ca o conversație informală.

Fiecare dintre aceste conversații ne ajută atât să ne identificăm punctele tari și punctele slabe, cât și să ne construim planuri concrete pentru viitor.