TERMENI ȘI CONDIȚII

Versiune actualizată în martie 2023

 

TERMENI DE UTILIZARE

Site-ul www.avenor.ro este deținut de AVENOR, instituție educațională internațională bilingvă. Utilizarea și vizitarea site-ului www.avenor.ro, (numit în continuare ”Site-ul’) este guvernată de conținutul acestor Termeni și Condiții, (numite în continuare ”Termeni & Condiții”). Prin accesarea și navigarea pe ”Site” confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni & Condiții.  Puteți imprima și păstra o copie a acestor Termeni & Condiții, care are au valoare de agreement între AVENOR și dvs. și care nu poate fi  modificat fără acordul nostru prealabil. AVENOR își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dvs. să verificați în mod regulat Termenii și Condițiile și să luați cunoștință de modificările intervenite.

Pentru a înțelege modul în care sunt tratate datele dvs. personale, vă rugăm să citiți cu atenție și Politica de Confidențialitate AVENOR https://www.avenor.ro/politica-de-confidentialitate/

 

ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR ȘI RENUNȚAREA LA RĂSPUNDERE

AVENOR își propune să asigure că toate informațiile de pe Site sunt corecte. Cu toate acestea, site-ul și materialele disponibile pe acest site sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite. 

Prin vizitarea Site-ului recunoașteți că orice asumare a încrederii pentru orice informație sau orice alt material conținut pe acest Site este în întregime pe propriul dvs. risc și toate celelalte garanții, angajamente, condiții și termeni, exprese sau implicite (inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește calitatea, gradul de adecvare pentru utilizare, performanța sau adecvarea scopului) în ceea ce privește Site-ul sunt astfel excluse în cea mai mare măsură permisă de lege.

Admiteți că nu putem garanta că Site-ul va fi întotdeauna disponibil pentru dvs., datorită naturii internetului. În plus, recunoașteți faptul că site-ul poate fi indisponibil din motive de întreținere, dar, acolo unde este posibil, vom efectua o astfel de întreținere în afara orelor de funcționare principale și vom încerca să minimizăm perioada de orice întrerupere.

 

CODUL DE CONDUITĂ

Sunteți de acord să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului sunt corecte și să ne informați cu promptitudine dacă vreunul dintre detaliile pe care ni le-ați furnizat despre dvs. se schimbă.

Dacă accesați orice parte a site-ului care vă cere să introduceți o parolă, sunteți de acord să păstrați confidențialitatea oricărui nume de utilizator și parolă pentru utilizare pe Site și să fiți responsabil de orice pierdere sau daună rezultată din utilizarea parolei de către orice terță parte.

Ne rezervăm dreptul de a vă anula accesul la zonele protejate prin parolă ale site-ului dacă considerăm că folosirea site-ului este în detrimentul site-ului sau al altor utilizatori.

Dacă accesați orice parte a site-ului, sunteți de acord:

  • să nu folosiți site-ul în așa fel încât să perturbați, să interferați sau să restrângeți utilizarea Site-ului de alți utilizatori terți;
  • să vă asigurați că orice materiale încărcate, afișate sau transmise de dvs. prin sau pe Site nu sunt false, ofensatoare, defăimătoare, amenințătoare, obscene, ilegale și nu încalcă sau încalcă drepturile oricărei persoane oriunde în lume și renunță la orice drepturi morale cu privire la astfel de materiale;
  • să nu revizuiți, să decompilați, să copiați sau să adaptați orice software sau alt cod sau script care fac parte din Site și nici să încercați să transmiteți pe sau prin Site orice informație care conține un virus, vierme, cal troian sau alte componentă perturbatoare;
  • să nu trimiteți un e-mail „spam” sau orice corespondență nesolicitată care nu are legătură cu activitățile AVENOR, la orice adresă disponibilă pe Site; 
  • să nu schimbați, să modificați, să ștergeți, să interferați sau să utilizați  în mod incorect datele conținute pe Site introduse de sau referitoare la orice utilizator terț al Site-ului.

Dacă suferim pierderi din cauza încălcării de către dvs. a acestor Termeni de utilizare, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin pentru orice pierdere.

Trebuie să vă asigurați că aveți o protecție adecvată împotriva virușilor de calculator, a viermilor, a cailor troieni sau a altor obiecte de natură distructivă în timp ce utilizați internetul și că conexiunea dvs. la Site este sigură.

 

LINKURI EXTERNE

Site-ul poate include legături hipertext la site-uri web ale unor terțe părți. AVENOR nu este responsabil pentru și nu poate acorda garanții cu privire la conținutul sau disponibilitatea materialelor de pe orice site terț. 

ORICE OPINII EXPRIMATE PE FORMULARELE DE MESAJ NU SUNT ÎN MOD NECESAR CELE ALE AVENOR 

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

AVENOR este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului acestui Site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin  niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al AVENOR. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site. 

Puteți tipări extrase de conținut de pe Site sau oricare dintre pagini doar pentru interesul dvs. personal sau pentru a pregăti elevii unei școli pentru un examen Cambridge Assessment International Education, dar nu și pentru alte scopuri. 

Puteți face o copie temporară a acestor pagini pentru scopul vizualizării paginii din aplicația de browser, dar nu aveți permisiunea de a copia, reproduce sau redistribui conținutul acestor pagini, în întregime sau pe părți, fără consimțământul scris al AVENOR.

Toate celelalte drepturi sunt rezervate.

 

PROTECȚIA DATELOR

PRIN FOLOSIREA ACESTUI SITE, INCLUSIV ÎNREGISTRAREA PENTRU ACCESUL ZONELOR DE SECURITATE, VĂ DAȚI CONSIMȚĂMÂNTUL CA AVENOR SĂ PROCESEZE ORICE DATĂ PERSONALĂ NE ÎNCREDINȚAȚI, INCLUZÂND ORICE DATĂ CLASIFICATĂ DE REGULAMENTUL UE 679/ 2016 CA DATĂ CU CARACTER PERSONAL SENZITIVĂ, ÎN CONCORDANȚĂ CU POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE AVENOR.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Privitor la răspunderea pentru conținutul WEBSITE-ului, AVENOR nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe WEBSITE, care nu se datorează culpei sale.

Imaginile sunt prezentate pe WEBSITE cu titlu informativ și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor.

AVENOR nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte imputări, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.

AVENOR nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționarii WEBSITE-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de a accesa anumite link-uri publicate pe WEBSITE care NU sunt din vina acestuia.

 

ALTE CONDIȚII

Acești Termeni & Condiții nu trebuie să afecteze orice altă relație contractuală cu AVENOR, sau orice altă politică AVENOR. 

 

CUM NE CONTACTAȚI

DEȚINĂTORUL ACESTUI SITE ESTE AVENOR, instituție educațională internațională bilingvă. Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a comunica în orice moment pentru orice subiect legat de prezentele Termene și Condiții, utilizând datele de contact de mai jos: 

Email: office@avenor.ro 

Adresă de corespondență: București – Băneasa, Strada Drumul Pădurea Pustnicu, nr. 125A, Sector 1.