Acreditări

Avenor College este o școală internațională bilingvă cu dublă acreditare, atât în sistemul românesc cât și în sistemul britanic. Am primit acreditarea Ministerului Educației din România, prin ARACIP, în urma cu 12 ani, iar din anul școlar 2018-2019 avem confirmarea că îndeplinim și standardele British School Overseas (BSO), reprezentând Department for Education (DfE) din Marea Britanie.

Acreditarea BSO a fost pentru noi confirmarea că elevii noștri au parte de cea mai bună ghidare în parcursul lor individual de învățare. Am sărbătorit alături de întreaga comunitate această reușită – obținerea calificativului GOOD with OUTSTANDING features din partea inspectorilor.

Rulează videoul

În urma inspecției din noiembrie 2018, Avenor College a primit acreditarea BSO, iar calificativul primit a fost „GOOD with some OUTSTANDING features”. British School Overseas reprezintă standardele „Gold” în educație, iar acreditarea primită certifică faptul că toți elevii noștri primesc o educație cel puțin la același nivel ca în orice școală independentă de top din Marea Britanie și din lume. Elevii sunt interesați de munca lor și depun efort intelectual, fizic și creativ. Ei își dezvoltă competența și abilitatea de a gândi și învăța independent.

Dezvoltarea socială este excepțională. Elevii sunt prietenoși și respectuoși. Relațiile dintre profesori și elevi reprezintă unul dintre punctele forte ale școlii.

Profesorii demonstrează o bună înțelegere a nevoilor elevilor și creează un mediu cu niveluri ridicate de independență și implicare.

Părinții susțin foarte mult școala și apreciază oportunitățile pe care instituția le oferă copiilor lor. Elevii, părinții și angajații sunt foarte devotați școlii. Școala este pe drumul cel bun pentru a-și îndeplini misiunea, de a „co-crea cel mai bun viitor”.

-Raportul inspecției BSO, noiembrie 2018

Avenor College este membru acreditat al COBIS. Council of British International Schools (COBIS) este o asociație globală a școlilor internaționale britanice cu standarde înalte. Școli COBIS există în peste 75 de țări din întreaga lume și toți membrii acestei organizații se angajează să respecte asigurarea calității și furnizarea unei educații în stil britanic.

Suntem un liceu internațional autorizat să organizeze examene Cambridge IGCSE și A level.

Cambridge IGCSE este cel mai popular sistem internațională din domeniul educației pentru copiii cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Este recunoscut de marile universități din întreaga lume, de angajatori la nivel mondial și este un pașaport internațional către dezvoltare și succes. Înființat cu mai bine de 25 de ani în urmă, acest program este testat și apreciat de școli din întreaga lume. Programa Cambridge IGCSE oferă o varietate de oportunități pentru elevii cu o gamă largă de abilități, inclusiv celor a căror limbă maternă nu este limba engleză.

Avenor College își pregătește elevii pentru susținerea examenelor Cambridge, acest examen reprezentând cel mai înalt nivel de cunoaștere a limbii engleze.

În urma finalizării cu succes a trainingului Programme Leader Induction Course, Avenor College a devenit Centru profesional Cambridge pentru dezvoltare profesională continuă în școală pentru 2018-2021

Avenor College este membru Plus al programului Advantage Partnership al British Council. Școala noastră organizează anual examene Cambridge în parteneriat cu Consiliul Britanic.

Common Ground Collaborative (CGC) este o rețea globală de inovatori, educatori și parteneri care împărtășesc principii comune. Avenor College s-a alăturat CGC în 2016 și este unul dintre partenerii fondatori ai rețelei.

Gradinița Avenor, Școala Primară și Gimnaziul sunt acreditate de către Ministerul Educației Naționale, prin Agenția Română de Asigurare a Calității în Învațamântul Preuniversitar (ARACIP).